Pevačicu na parkingu zgrabili lopovi!

Autor:

Uspela je da se odbrani, ali po cenu torbe

106
A- A A+

Pevačica Mia Borisavljević doživela je prethodne noći neprijatnost koju dugo neće zaboraviti.

Nju su u mraku na prakingu pored kluba presrela dva muškarca koja su joj, iako je pokušala da se izbori sa njima, otela torbu.

"Samo sam na nekoliko minuta, u pauzama nastupa, skoknula do automobila da uzmem nešto iz njega, pa nisam sa sobom povela obezbeđenje. I žestoko sam se zeznula! Krupniji momak izletao je iz mraka, niotkuda, i zgrabio me za torbu. Otimala sam se kratko sa njim, ali je onda s druge strane doleteo njegov ortak i zgrabio me, pa sam, u želji da se odbranim od njega, pustila torbu. Srećom, čim su dobili šta žele, ovaj drugi me je pustio i obojica su se u treptaju oka izgubili", rekla je Mia za "Pink.rs".

Pevačica prilikom napada nije zadobila nikakve povrede i drago joj je što su lopovi izabrali baš taj trenutak da je napadnu.

"Srećom, nisam povređena i samo sam se pošteno uplašila. Uspela sam da sačuvam i telefon, koji mi je bio u ruci, pa mi je drago što bar moja privatnost nije u opasnosti. U torbi je bio novčanik sa pozamašnom svotom novca, ali to se da nadoknaditi. Dokumenta su mi, na svu sreću, bila u automobilu, pa je sreća u nesreći što su me napali pre nego što ga otključala, jer su tad lagano mogli i da ga odvezu, a to bi već bio veliki problem", ispričala je pevačica.

Mia za MONDO TV: O mojoj golotinji i treba da se priča

Kako se sve odiglaro u treptaju oka, Mia nije uspela da zapamti lice napadača.

"Ne sećam se kako izgledaju. Ovaj što me je zgrabio bio mi je iza leđa, a kako je bilo prilično mračno i sve se odigralo veoma brzo, nisam uspela da zapamtim lice prvog. Najbitnije je da sam ja dobro, ali nadalje pamet u glavu - nigde bez obezbeđenja ili muške pratnje", zaključila je Mia.

Povezano

Sve vesti