HOROSKOP

OVO su najbolji parovi Zodijaka

Sklop elemenata, sudbina, slučajnost... Šta je presudno za srećnu vezu? Evo "idealnih" spojeva znakova. Da li ste među njima?

17
A- A A+

  Ovan i Vodolija

Ovaj par se odlično slaže. Ovan je vatreni znak, a Vodolija vazdušni, pa tako oni nadopunjavaju jedno drugo jer vazduh raspiruje vatru.

Ovan voli da radi sve sam, a Vodolija voli društvo, ali kad se spoje onda su idealna kombinacija. Ovan misli da je najboljiu svemu, a Vodolija je tu kao glas razuma da mu kaže da nije baš sve tako kako je on zamislio i da ga vrati u realnost.

Strasti su ovde jake. Odlična komunikacija.

Bik i Rak

Ovo je još jedna sjajna kombinacija znakova. Oni su znaci koji su sporiji i vole da uživaju. Najbolje bi bilo kad bi Bik bio muškarac, a Rak žena, jer u suprotnom više mora da se trudi i uvek se više daje Bik, koji održava stabilnost veze. Kad on 'pusti uzde' onda više nema nazad.

Rak treba da se trudi da udovoljava Biku, jer će Bik uvek više privređivati, a Rak treba da brine o kući.

Rak se više žali, što Bika može da nervira, ali ova dva znaka imaju velike šanse da uspeju, samo ako se malo potrude i ne budu pasivni.

Blizanci i Lav

Ovaj spoj je sjajan jer Blizanci mogu mnogo da hvale Lava i razumeju njegovu potrebu da on bude u centru pažnje.

Opet, Lav voli da priča sa Blizancima do jutra i oboje mogu da budu srećni jako dugo i da niko ne menja svoje ponašanje.

Društveni su znaci, vole pažnju, zabavu i uvek se nešto dešava kod njih. Jako su otvoreni i direktni tako da lako rešavaju probleme.

Devica i Škorpija

Devica kao zemljani znak, a Škorpija kao vodeni se odlično nadopunjavaju. Devica kao promenljiv znak se lako prilagošava fiksnoj Škorpiji.

Škorpija drži do svojih principa, ali Devica sve to razume i popušta joj jer zna da će se lako dogovoriti kada oboje budu dobro raspoloženi. Strastven je ovaj odnos, ali oni se razumeju i da ne progovaraju.

Škorpija uvek može da se osloni na Devicu, jer ima poverenja u nju. Devica uvek može da pita Škorpiju za mišljenje jer zna da će biti realna i da će pomoći pri bitnim odlukama.

Vaga i Strelac

Od svih kombinacija u Zodijaku ova je najbolja. Oni se dopunjavaju idealno, vazduh i vatra se sjajno slažu.

Vaga pušta Strelca da ima svoju slobodu, razume ga i ne pritiska ga da nešto mora da uradi, nego prave kompromise. Strelac razume potrebu Vage za saradnjom, ljubaznošću i od Vage uči kako da ima takta.

Lako se dogovore oko svega, ali nekada dugo mogu da budu u vezi i kad prođe strast i onda postanu prijatelji. Treba stalno podgrevati strast nekim putovanjima.

Jarac i Ribe

Jarac je stabilan kardinalni zemljani znak, a Ribe su promenljiv vodeni znak. Voda i zemlja se sjajno slažu.

Jarac podržava osobu u znaku Riba da ostvari svoje snove. Trudi se oko nje, daje sve od sebe, iako ponekad nije baš za sve što Ribe predloži. Ribe razmrdaju Jarca koji je stabilan, koji je uštogljen i onda on postaje opušteniji i srećniji.

Njihov privatni život je njihova stvar, oni se trude da intimu zadrže za sebe i ljubomorno čuvaju sve od sveta.

Da li se suprotnosti zaista (ne) slažu?

Kakve muškarce privlačiš

OVE žene su živa vatra!

Ko je najveći zavodnik u Zodijaku

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

--------------------------------------------------------------------------

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!