Osvojite Huawei P10! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Učestvujte u nagradnom konkursu „mts Huawei P10“, budite najkreativniji i osvojite Huawei P10 mobilni telefon.

Osvojite Huawei P10! (FOTO, VIDEO) Foto: mts

mts vas nagrađuje – učestvujte u nagradnom konkursu „mts Huawei P10“od 4. maja do 1. juna, budite što kreativniji i svake nedelje konkursa vas očekuju vredne nagradeHuawei P10 Lite mobilni telefon i glavna nagrada fantastični Huawei P10 telefon.

Na koji način možete da učestvujete u nagradnom konkursu?

Pratite mts Facebook stranicu na kojoj će u četvrtak 4. i 11. maja biti postavljen nagradni izazov „Tvoje lice govori sve“ i Instagram profil na kome će 18. i 25. maja biti postavljen naredni izazov „Boje proleća“. Vaš zadatak je da na mts Facebook stranicu do naredne srede 10. i 17. maja u 23.59h postavite fotografiju na zadatu temu ispod nedeljnog posta koja će na najbolji način prikazati vaš izraz lica. Zadatak na Instagramu je da u nedelji konkursa kada vas pozovemo sa mts Instagram profila, 18. i 25. maja, postavite fotografiju na temu „Boje proleća“ uz hashtag #slikaza10 i tagujete @mtstvojsvet i @huaweimobilers, takođe do naredne srede 24. i 31. maja u 23:59h.

Izvor: mts Tvoj svet.

Možete da učestvujete u oba dela nagradnog konkursa „mts Huawei P10“, ali vam samo jedna fotografija može doneti nagradu.

Sve o vašem novom telefonu - Huawei P10!

Dve najkreativnije fotografije će svake nedelje biti nagrađene Huawei mobilnim telefonima – glavnom nagradom Huawei P10 i drugom nagradom Huawei P10 Lite, a imena dobitnika biće objavljena svakog četvrtka u komentaru ispod posta u kome je postavljen zadatak na Facebook, odnosno Instagram stranici.

A kako je Srbija "dočekala" Huawei P10 >>>

Pozivamo vas da pratite mts Facebook stranicu i Instagram profil, učestvujete u „Huawei P10“ nagradnom konkursu i osvojite mobilni telefon.

Za više informacija o konkursu posetite mts sajt ili mts Facebook stranicu i deo Notes.

Sve vesti