Klonovi nove Nokije 3310 već su u prodaji (FOTO)

Autor:

U Maleziji su se pojavili klonovi predstojećeg HMD-ovog mezimca, pred njegovo puštanje na tržište. Zvanični distributer preti tužbama.

Klonovi nove Nokije 3310 već su u prodaji (FOTO) Foto: MONDO portal

Ovo što vidite na slikama prikačenim uz članak nije nova Nokia 3310 koju je HMD Global najavio u Februaru na MWC sajmu, barem ne sa leve strane. To je zato što je neko pomislio da bi bilo mudro iskoristiti uzbuđenje oko novog-starog Nokia telefona i klonirati ga pred njegovo puštanje na tržište.

Navodno, nekoliko prodavca u Maleziji sada prodaju lažne Nokia 3310 uređaje. Prva tura telefona nije imala Nokia logo ali su veoma ličili na originalni telefon. Čak i nakon što je zvanični Nokia distributer u zemlji, Avaxx zapretio tužbama protiv njih, stvari su se pogoršale, prenosi phoneArena.

Nokia: Bićemo u Top 3 i budući planovi

Drugi talas Nokia 3310 klonova su mnogo sofisticiraniji, čak imaju i logo finske kompanije iznad displeja. Iako ovi telefoni ne rade na Nokia Series 30 UI i imaju manje panele, veoma liče na originalni uređaj.

Nokia 3310 stigla, ali je cena drastično skočila

Kao što su mnogi distributeri u Evropi potvrdili, Nokia 3310 se očekuje da debituje na tržištu sredinom maja. U drugi regionima se takođe očekuje u tom periodu.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

____________________________________________________________________

MONDO Android aplikacija je opet tu: PREUZMITE JE!

Izvor: Nokia Mobile.

Povezano

Sve vesti