• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić: Moćna nemačka kompanija stiže u Novi Sad

Izvor MONDO/Agencije

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u Novom Sadu biti otvoren centar za istraživanje i razvoj jedne od najmoćnijih i najvažnijih nemačkih kompanija, u kojem će posao dobiti 500 inženjera iz Srbije.

Vucic je, u Backom Jarku, rekao da je juce doneta ta odluka i da je odmah morao da je podeli sa premijerom vojvodanske vlade Igorom Mirovicem, predsednikom vojvodanske skupštine Ištvanom Pastorom i gradonacelnikom Novog Sada Milošem Vucevicem.

"Tu ce odmah biti zaposleno 500 vrsnih inženjera iz Srbije, koji nece imati male, vec veoma visoke plate", rekao je Vucic.

Nemci vide Vucica kao jedinog ozbiljnog politicara

Isticuci da ce Srbija ici napred zahvaljujuci odnosima i saradnji sa Nemackom, premijer je dodao da je zahvalan što ta država danas drugacije gleda na Srbiju, kao i da je ponosan što i Srbija gleda na drugaciji nacin tu zemlju.

Nemci nas nahvalili...

"Ponosan sam na cinjenicu da mi Srbi gledamo danas drugacije na Nemacku, da je gledamo kao prijateljsku i partnersku zemlju, ali nikada ne zaboravljajuci i poštujuci ono što se dogodilo", rekao je Vucic.

Vucic je u Backom Jarku danas prisustvovao otkrivanju spomen obeležja podunavskim Švabama, stradalim krajem Drugog svetskog rata. O tome opširnije citajte OVDE.

------------------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Komentari 129

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

wepard

Botovi, vasa deca ce raditi u ovim fabrikama za 20 hiljada dinara, to nece biti kletva nego cinjenica koje cete se setiti za par godina. Sada lupajte minuse, a za nekoliko godina cete proklinjati dan kada ste mi lupali minuse, a deca ako budu saznala sta ste radili, pozelece Sotonu za roditelje mesto vas...karma dolazi svima na vrata. Ljubim vas tacno toliko koliko mi minusa date, jer ce vam to biti jedini znak paznje u zivotu :*

Jok

Pion

Goran

Dobar način da održimo tehnološki priljključak sa stvetom i u isto vreme da zaposlimo našu pamet.

special image