mondo.rs

"Sitnije, Cile, sitnije" u Narodnom pozorištu?

Autor:

Lepa Brena će zapevati u čast slavnog kompozitora

3
A- A A+

Lepa Brena je u šou biznisu već 37 godina, a 8. maja će nastupiti u Narodnom pozorištu kao gost poznatog kompozitora Kornelija Kovača koji tada obeležava 75. jubilej rada.

"Ozbiljnost prema svom poslu pokazujem i odgovornošću kada nastupam na bilo kom mestu na ovoj planeti. Odgovornost prema publici, prema saradnicima, prema sebi... Nikada ničemu i nikome ne pristupam površno ili reda radi", istakla je Brena za "Kurir" povodom ovog nastupa.

Novinare je zanimalo i da li će otpevati svoj hit "Sitnije, Cile, sitnije", koji je baš Kornelije osmislio za nju.

"Ne bi bilo fer da otkrivam išta od planiranog budući da je glavnokomandujući u ovoj priči upravo fantastični Kornelije."

Pevačica se osvrnula na to koliko joj je dugogodišnja karijera donela dobrog, a koliko lošeg...

"Rekla sam jednom i ponoviću, kada je dobijete, slava postaje prilično naporna. Ljudi o vama steknu glamuroznu sliku koju ne treba rušiti, ali ne treba zaboraviti da ste, ipak, kada se kamere pogase, isti kao i svi ostali - s problemima i životnim radostima. Širina mog osmeha valjda govori o tome da sam u životu i karijeri imala mnogo više lepših od onih drugih, manje lepih trenutaka. I dan-danas sam neumorni radoholik, koji nema ograničenja u svojim ciljevima, pa me shodno tome negativne stvari koje se ponekad događaju ne mogu naterati da se zaustavim. Naprotiv!", rekla je ona.

Kornelije Kovač: Željka stalno na Eurosong

8. maja će biti održan koncert "U inat sedamdeset petoj" Kornelija Kovača u Narodno pozorištu i biće izvedeni njegovi najveći hitovi.

Izvor: YouTube

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!Povezano

Sve vesti