MONDO/Tanjug

"TREĆI SVETSKI RAT sledeće godine zbog Koreje"

Autor:

Hakerska grupa Anonimusi objavila je video u kojem tvrde da će do Trećeg svetskog rata doći sledeće godine i to zbog tenzija na korejskom poluostrvu.

36
A- A A+


"Pripremite se za ono što dolazi", upozorili su u videu koji su objavili na Youtube, i dodali kako će Treći svetski rat biti "globalno razarajući, kako na sredinu, tako i na ekonomskom nivou".

Ova grupa poručila je u video poruci da "svi znakovi rata koji se priprema na korejskom poluostrvu izlaze na videlo".

Izvor: youtube

"Gledamo kako svaka zemlja povlači svoje strateške poteze, ali za razliku od prethodnih svetskih ratova, iako će biti vojnika na tlu, ova borba će biti žestoka, brutalna i brza. Ovo je stvarni rat s globalnim posledicama, u koji su uvučene tri velesile. Druge nacije biće prisiljene da biraju stranu", poručili su Anonimusi.

Ova grupa je u videu citirala izveštaje u kojima Kina govori svojim građanima da napuste Severnu Koreju, nedavna testiranja balističkih raketa od strane SAD, kao i slanje vojske SAD u Australiju.

"Kinezi očajnički žele da izbegnu rat. Samo ove nedelje kineski zvaničnici su SAD i Severnoj Koreji, nakon brojnih pokušaja smirivanja tenzija, rekli da se smire i prestanu da iritiraju jedni druge. Pragmatični Kinezi polako gube strpljenje", navodi se u videu.

Kako su naveli, signal za to je i što je američki predsednik Donald Tramp pozvao filipinskog predsednika Filipa Dutertea, kako bi video da li su na istoj strani.

"Ipak, čak je i Duterte savetovao Trampa da se kloni Kim Džong-una. Pripremite se za ono što sledi", poručuju Anonimusi.

--------------------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store!PREUZMITE JE!

Povezano

Sve vesti