mondo.rs,MONDO/Tanjug

YouTube ipak "pustio" Vučićevu izjavu o Vokeru

Video izjava premijera Aleksandra Vučića povodom izjave bivšeg šefa verifikacione misije OEBS na KiM Vilijama Vokera da ima projekat za "ujedinjenje Albanaca" u Albaniji, s Kosova i iz dijaspore, bila blokirana na platformi YouTube.

108
A- A A+

Nakon gotovo 20 sati na Youtube kanalu je odblokirana video izjava premijera Aleksandra Vučića, povodom najave bivšeg šefa verifikacione misije OEBS na KiM Vilijama Vokera da ima projekat za "ujedinjenje Albanaca".

Video izjava premijera Vučića za portal Sputnjik blokirana je sinoć oko 21 sat, a nakon 19.319 prikaza.

Kao objašnjenje je bilo navedeno da je "snimak obuhvata sadržaj partnera (Merlin) KVZ Digital, koji ga je blokirao na osnovu autorskih prava".

Plan Vilijama Vokera za ujedinjenje Albanaca

"Sputnjik", međutim, tvrdi da je ceo materijal u vlasništvu tog portala.

Izvor: Youtube

Vilijam Voker je govoreći na svečanosti 17 godina od osnivanja Alijanse za budućnost Kosova, rekao da od 1999. godine često dolazi na Kosovo, "sa jednim ciljem, da Kosovo nastavi sa koracima koje svi čekaju od 1999. godine".

Ovaj put, dodao je Voker, došao je na Kosovo, jer želi da predstavi "novi projekat na kojem radi", objavili su prištinski mediji.

Vučić je inače Vokerovu izjavu prokomentarisao opaskom da ceo svet sada ima "dokaze na tacni" da je reč o velikoalbanskom lobisti, koji se zalagao za ostvarenje projekta "velike Albanije" na KiM.

Ovde pročitajte šta je još Vučić rekao o Vokeru.

--------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Povezano

Sve vesti