"Mućnite glavom za sledeću Pesmu Evrovizije"

Autor:

Pevačica koju su jednom zvali da predstavlja Srbiju na Pesmi Evrovizije komentariše ovogodišnje takmičenje

9
A- A A+

Dok mi galamimo i osporavamo način izbora predstavnika za Pesmu Evrovizije, Portugal slavi.

Zamerke na ovogodišnje takmičenje, tačnije predstavnicu Srbije Tijane Bogićević, manje-više, izneli su svi. Marija Šerifović glasa da nas predstavlja Jelena Karleuša, a Milica Pavlović nas na Twitteru savetuje da sledeće godine "mućnemo glavom".

Ko ne zna, Milica je ranije izjavila da su je zvali da nas predstavlja na Pesmi Evrovizije, ali ne i kada, niti zašto je odbila ponudu.

Urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević je juče izjavila da su "zvali velika i zvučna imena da nas predstavljaju na Pesmi Evrovizije, ali da su oni odbili"; kao i da "nema ništa protiv toga da nas predstavlja Karleuša", ali da bi trebalo imati na umu da se peva uživo.

Ogromna lova za tri minuta blama!

O velikim i zvučnim imenima, ali i obećanjima da će pobediti na izboru, MONDO je ranije razgovarao s "licem i glasom Eurosonga" Duškom Vučinić-Lučić, koja nam je rekla da postoji šansa da već sledeće godine sami biramo predstavnika.

MONDO intervju: Tijana Bogićević pred izlazak na binu!

Fanovi mlade pevačice koja nas je zamolila da "mućnemo glavom" tvrde da bi ona pobedila da je na bini u Kijevu izvela svoju pesmu "Baja papaja". Šta vi kažete?

Izvor: YouTube

Sve vesti