Ovo je... ŠMINKA?! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sve u čast "Osmog putnika"

2
A- A A+

Film vizionarskog reditelja Ridlija Skota, "Osmi putnik: Kovenant", okuplja veliki broj fanova, pa se tako među njima izdvojila i make-up umetnica Kristina Mićić, koja je odlučila da povodom premijere ovog dugoočekivanog nastavka oslika svoje telo u kultnog Alien-a. Dobro pogledajte, to izgleda ovako:

Premijera ostvarenja "Osmi putnik: Kovenant" zakazana je za 17. maj, a karte se mogu nabaviti na blagajnama bioskopa Cineplexx (Beograd, Kragujevac, Niš), u Dvorani Doma Sindikata, bioskopima Fontana i Roda Cineplex, bioskopima Cinestar (Zrenjanin, Pančevo i Novi Sad), Areni Cineplex u Novom Sadu i bioskopu Vilin Grad u Nišu. Film će se u bioskopima širom Srbije naći već od 18. maja.

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Postavljen deset godina nakon događaja koji su se desili u prethodnom hitu iz 2012. godine - "Prometeju", u filmu "Osmi putnik: Kovenant", Ridli Skot se vraća korenima svoje režije, revolucionarnoj sagi sa jedinstveno zastrašujućom pričom, prožetom vrtoglavom avanturom i novim monstruoznim stvorenjima. Posada kolonijalnog broda Kovenant zarobljena je na dalekoj planeti i otkriva nešto što deluje kao izgubljeni raj, a zapravo je mračni i opasni svet. Kada se suoče sa pretnjom o kakvoj niko nije mogao ni da sanja, pokušaće da pobegnu.

Nije trebalo OVAKO da se završi! (VIDEO)

Majkl Fasbender se vraća u ulozi Dejvida, a pridružuju mu se i stare kolege Numi Rapas i Gaj Pirs. Novo pojačanje čine Džejms Franko, Ketrin Voterson, Bili Krudap, Deni Mekbrajd i Demijan Bičir.

Pogledajte trejler:

Izvor: YouTube

Tagovi:
Sve vesti