Glasajte: "Ratovi zvezda" ili Bizeova "Karmen"?

Autor:

Beogradska filharmonija poziva publiku da izabere kompozicije koje bi želela da čuje na najvećem koncertu klasične muzike na otvorenom u Srbiji, 25. juna 2017. godine.

1
A- A A+

Publika može da glasa na sajtu Beogradske filharmonije za numere sa liste od 25 kompozicija na linku www.bgf.rs/glasanje.

Kompozicije koje dobiju najviše glasova biće izvedene na besplatnom koncertu koji Filharmonija priređuje na mestu gde će se u budućnosti nalaziti nova zgrada, u novobeogradskom bloku 13, u blizini Palate Srbija, pod upravom šefa-dirigenta Gabrijela Felca 25. juna 2017. godine.

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Na listi kompozicija koje je ponudila Filharmonija nalaze se najpoplarnije numere klasične muzike, od Bizeove "Karmen", Ravelovog "Bolera", valcera Štrausa i Šostakoviča, preko "Mamba" iz filma "Priče sa zapadne strane" i "Imperijalnog marša" iz  "Ratova zvezda", do Konjovićeve "Velike čočečke igre" i Hristićeve "Grlice".

Beogradska filharmonija poziva publiku iz svih krajeva Srbije, naročito porodice sa decom, svoje pretplatnike i sve one koji do sada nisu imali prilike da je čuju, na veliki koncertni piknik tokom kojeg će uživati u najlepšim numerama koje su sami izabrali.

Može ovako...

Izvor: YouTube

I ovako:

Izvor: YouTube

Sve vesti