Nema gužvi na putevima, ali ima sumaglice

Autor:

Saobraćaj na putevima Srbije jutros je umerenog intenziteta, kolovozi su suvi i prohodni, ali se vozačima savetuje oprezna vožnja zbog sumaglice.

0
A- A A+

  Auto-moto savez Srbije (AMS S) je pozvao vozače da tokom dana voze sporije i u planinskim predelima gde će koloozi biti mokri zbog mogućih padavina, kao i zbog opasnosti od mogućih odrona.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima na srpskim graničnim prelazima vozila se zadržavaju oko 20 minuta.

Na deonici autoputa od Hitne pomoći do isključenja za Ulicu Kneza Miloša, u smeru Beograd - Šid, danas će se izvoditi radovi od 9 do 16 časova, a za saobraćaj će biti zatvorena desna zasutavna traka.

Na delu autoputa u smeru Subotica - Novi Sad, odmah posle petlje Feketić, od danas će se izvoditi radovi na presvlačenju kolovoza i saobraćaj će biti preusmeren u zaustavnu traku.

Saobraćaj će biti usporen na deonicama Čačak - Guča i Čuga - Vučkovica, Kratovska stena - Guča i Belica - Mirajići, kao i Pakovraće - Lučani do 19. maja zbog popravke odbojne ograde.

Na deonici Šabac - Zablaće od 7 do 11 časova i Prnjavor - Lipnički Šor saniraće se pukotne na kolovozu, zbog čega će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila jednom kolovoznom trakom i radvi će biti obezbeđeni signalizacijom.

Do 31. jula izvodiće se radov na deonici Mala Krsna - Požarevac i saobraća će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 24. maja izvodiće se radovi na deonici autoputa do centra Vrčina, dok će do 22. maja biti onemogućen izlaz na autoput sa petlje Tranšeped u smeru ka Nišu i saobraćaj će bit preusmeren Beogradskom ulicom ka petlji Vrčin.

Radovi na autoputu Beograd - Novi Sad u zoni nove petlje "Nova Pazova" su u toku, zbog čega je za saobraćaj zatvorena zaustavna traka u smeru od Novog Sada ka Beogradu.

---------------------------------------------------------

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Sve vesti