RTS nije hteo da pošalje nju na Evroviziju!

Autor:

Zvezda Granda se nadala da će moći da predstavlja Srbiju na takmičenju u Kijevu

16
A- A A+

Pevačica Milica Todorović snimila je pesmu "Selotejp" za ovogodošnji Eurosong, ali je RTS odbio numeru koju im je Zvezda Granda ponudila!

Stručni žiri koji bira kompoziciju koja nas predstavlja na prestižnom muzičkom takmičenju ocenio je ovu kao neadekvatnu, dok autor Miličine pesme kompozitor i tekstopisac Boban Petrović veruje da bismo sa njom ušli u finale:

"Producent Granda Žika Jakšić smatrao je da bi Milica bila pun pogodak na Eurosongu, što zbog sjajnog vokala, što zbog lepog izgleda i fenomenalnog utiska koji ostavlja svojom igrom. On joj je predložio da otpeva 'Selotejp' i dogovor je bio da je u Kijevu izvede na srpskom jeziku. Čak tri meseca se radilo na tome, a Milica je bila puna entuzijazma. Numera je dostavljena urednici zabavnog programa RTS Oliveri Kovačević, ali nije prošla. I to ne bi bio problem da ona sada ne tvrdi da niko poznat nije želeo da ide na ovo takmičenje... Evo Milica je veoma razočarana što nije predstavljala Srbiju", rekao je Petrović za "Informer"

Prozvala Oliveru Kovačević!

On se osvrnuo na izjavu Kovačevićeve "da je RTS pitao velike zvezde da predstavljaju Srbiju na Evrosongu, ali da niko nije pristao, pa da su zato morali da pošalju anonimnu Tijanu Bogićević".

"Šta je Milica ako nije zvezda? Pritom, RTS je potrošio oko 150.000 evra na Evrosong, a da je Todorovićeva otišla u Ukrajinu, uštedeo bi se veći deo tog novca", tvrdi on.

Olja Kovačević: Milica je u redu, pesma je neadekvatna

Urednica zabavnog programa RTS Olivera Kovačević kaže da pesma "Selotejp" nije bila adekvatna da predstavlja Srbiju na Evrosongu.

Ogroman novac za tri minuta blama?

"Tačno je da je gospodin Petrović poslao pesmu 'Selotejp' koja se našla među 12 numera od kojih se biralo. Naš selektivni žiri od oko 30 muzičkih urednika sa Radio Beograda i televizije je preslušao tu numeru. Prema glasovima žirija, ocenjena je kao neadekvatna, te se našla na poslednjem mestu. Milica Todorović je kao izvođač je sasvim u redu, ali pesma nije", ističe Kovačevićeva.

Sa RTS su još poručili da su netačne Petrovićeve tvrdnje da su nudili da plate sve troškove učešća, jer o novcu uopšte nisu ni razgovarali.

Goli tip uživo na Eurosongu! (FOTO, VIDEO)

Sve vesti