Perete li ruke posle toaleta? (ANKETA)

Autor:

Kao decu nas uče da se ruke posle odlaska u toalet obavezno peru, ali izgleda da se mnogi ne pridržavaju toga kada odrastu. Perete li vi ruke?

14
A- A A+

Korisnice stranice Mumsnet priznale su da ne peru ruke baš uvek posle odlaska u toalet. Najčešće to ne rade kada su kod kuće.

Neke su priznale da ne operu ruke kada usred noći odu u toalet, a ima i onih koje potrebu za pranjem ruku određuju u odnosu na to koju su nuždu obavile.

Da ne bude sve tako crno, neke korisnice kažu da obavezno peru ruke i da smatraju da je odvratno ne raditi to.

"Naravno da uvek operem ruke posle korišćenja toaleta, pa ima toliko bakterija! Uostalom, pranje ruku je lako i ne traje dugo, pa ne vidim zašto ne biste to uradili", komentar je jedne korisnice.

"Da, uvek" Povraća mi se kada vidim da neko izlazi iz toaleta, a da prethodno nije oprao ruke", komentar je druge.

Ima i onih koje veoma vode računa o higijeni, pa kažu da kvaku u javnom toaletu dodiruju isključivo preko papirne maramice jer je u suprotnom džaba što su oprale ruke.

Sa druge strane, neke kažu da "ne mogu baš da se zakunu da operu ruke svaki put kada piške kod kuće", ali da ih uvek operu kada koriste javni ili toalet na poslu.

"Kod kuće retko perem ruke posle toaleta. Ne piškim na ruke i koristim dosta toalet papira da se obrišem", izgovor je jedne korisnice.

Neke smatraju i da su oni koji baš uvek peru ruke opsednuti higijenom.


--------------------------------------------------------------------------------------

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Sve vesti