Vučić o skandiranju: Uvek sam ja kriv...

Autor:

Izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom prokomentarisao skandiranja navijača Partizana: "Vučiću, pederu". Partizan traži od navijača da to ne viču, jer je "Vučić mnogo pomogao" klubu.

Vučić o skandiranju: Uvek sam ja kriv... Foto: MN Press

Deo navijača Partizana na utakmicama fudbalskih i košarkaških klubova, godinama unazad skandiraju protiv premijera i novog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, smatrajući ga odgovornim što njihov klub nema adekvatnu pomoć države, odnosno da mnogo više državnog novca ide u Crvenu zvezdu i da, zapravo, on utiče na to da Zvezda bude favorizovana.

Skandiranje "Vučiću, pederu" ponovljeno je i u sredu u NIšu, gde je Partizan, pobedom nad Radničkim 3:1, širom otvorio vrata osvajanju titule.

Evo šta na to kaže Vučić:

"I kada je nešto loše i kad je dobro 'Vučiću pederu' je najbolja sintagma", primetio je Vučić, reagujući na opasku da je i juče u Nišu "okrivljen" za to sto je Partizan uzeo trofej.

"Vidite da i kada pobede nekoga, onda nije dovoljno to što su pobedili, već govore: 'mi smo pobedili i Vučića, koji je dao sve od sebe protiv nas'. Podsetio bih da smo dali 1,2 miliona evra kada nisu imali ni evro u kasi", rekao je on, inače poznat i kao veliki navijač Crvene zvezde.

Dodao je i ovo: "Usput, to 'Vučiću pederu' čak i ne odgovara istini".

Fudbalski klub Partizan u međuvremenu je, najpre preko svog direktora Miloša Vazure, a potom i putem svog sajta, zatražio od svojih navijača da to više ne viču, jer je "Vučić mnogo uradio za Partizan, ali i za sport uopšte".

Sve vesti