Napredak posle Lučana: Igrači su plakali...

Autor:

"Kome i zašto smetamo?", pitaju se Kruševljani dan posle poraza u Lučanima.

10
A- A A+
Napredak Foto: MN Press

Dan posle utakmica pretposlednjeg kola Superlige, u prvom planu su ponovo saopštenja.

Četvrto objavljeno ovog četvrtka stiže iz Kruševca, gde su se javnosti obratili predstavnici Napretka, izuzetno ljuti suđenjem Bojana Nikolića u Lučanima prošle večeri.

Ekipa Vuka Rašovića izgubila je u sredu na stadionu Mladosti i ostala bez šanse za plasman u Evropu, a meč su, između ostalog, obeležila i četiri dosuđena jedanaesterca.

Poruke Upravnog odbora FK Napretka prenosimo u celosti, u formi u kojoj su i objavljene na klupskom sajtu.

"Nakon golgote, neviđene krađe i poniženja koje smo doživeli u Lučanima, a bilo je među vama i svedoka te bruke, pitamo se kome i zašto smetamo?!

Da li zbog činjenice da smo finansijski najstabilniji klub u Srbiji, da imamo ponajbolju infrastrukturu, da smo po gledanosti i broju navijača treći u zemlji?

Da li smo možda dobrim igrama, kao povratnici u Super ligu, nekome pomrsili račune, pa nam se ne dozvoljava da ravnopravno učestvujemo u borbi za izlazak na međunarodnu scenu?

Da li zbog toga što svakog sudiju domaćinski dočekamo i ispratimo, pri tome ne tražimo, niti plaćamo dodatne usluge?

U Lučanima smo brutalno i perfidno pokradeni. I to nije prvi put u ovom prvenstvu. Mnogo nam je bodova ukradeno! Igrači su u suzama, jer su bili nemoćni, ipak dostojanstveno ostali u Lučanima na terenu do kraja. I ne žele da se predaju. Zbog toga su naši heroji, bez obzira kako se završi ovo prvenstvo.

U nedelju ćemo širom otvoriti kapije našeg stadiona i pozivamo vas da dođete i pozdravite naše junake, koji su tokom cele sezone dostojno reprezentovali Kruševac i Napredak.

Želimo pobedom da okončamo prvenstvo, a daćemo sve od sebe i u narednom dokažemo da je Napretku mesto u vrhu srpsku fudbala, da zaslužujemo da budemo srpski predstavnik u nekom od evropskih takmičenja", saoštio je klub iz Kruševca.

Sve vesti