Haos: Gejzir na Zvezdari lupao kola

Beograđane koji su se juče ujutro zatekli u okolini Cvetkove pijace dočekao je nesvakidašnji prizor - vodeni stup je šikljao i do 10 metara uvis.

20
A- A A+

Ovakav neočekivani prizor vodoskoka Beograđanima su svojom nepažnjom priredili radnici JKP "Zelenilo", koji su nešto pre 9 sati prilikom sanacije stepeništa u Bulevaru kralja Aleksandra, oštetili glavnu vodovodnu cev i izazvali pravi haos, javljaju "Večernje novosti".

Izvor: Youtube

Na svu sreću, povređenih nema.

Gejzir je osim vode, bacao šoder i pesak, pa je oštećeno nekoliko automobila na kojima je pričinjena velika materijalna šteta. Nekoliko automobila ostalo je bez šoferšajbne a najgore je prošao vlasnik jendog "bmv-a" kome su polupana stakla i na prednjem  i na zadnjem delu automobila, ulubljen krov, hauba...

Poplavljen je i pod jedne kafane i bravarske radnje.

"Bilo je strašno! Vodskok je bacao kamenje i zemlju svuda unaokolo, mogao je ubiti nekoga. Srećom, samo su stradali automobili koji su parkirani okolo. Meni je poplavljena kuhinja, moraćemo da radimo dezinfekciju", kaže za beogradski dnevnik Anđela Anđelković, vlasnica kafića "Bajk" .

 Radnici Vodovoda uspeli su da brzo zaustave vodu  i saniraju kvar do 11:30, a već od podneva vodu su u kraju imali svi kojima je zbog kvara bila uskraćena.

------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Tagovi:
Sve vesti