Izmena u prevozu: Beograđani bez trola 28 i 40

Autor:

Zbog radova na trolejbuskoj kontaktnoj mreži u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, na delu između Stjepana Ljubiše i Marka Oreškovića, za vikend se menja režim rada linija javnog gradskog prevoza.

0
A- A A+
Ilustracija Foto: Petar Stojanović, MONDO Ilustracija

  Trolejbuske linije 28 i 40 biće ukinute, trolejbuska linija 41 (Studentski trg – Banjica 2) biće pojačana, biće uspostavljena autobuska linija 28A, na relaciji Studentski trg – Zvezdara, dok će vozila sa linija 28A, 77 i 79, u zoni radova, u Ulici Dimitrija Tucovića saobraćati dvosmerno preostalom širinom kolovoza, saopštio je Beoinfo.

Trasa linije 28A je ista kao i trasa trolejbuske linije 28, u redovnom režimu.

Privremeno će biti ukinuta stajališta u fazi 1 "Podvožnjak", u smeru ka Zvezdari i u fazi 2 "Podvožnjak", u smeru ka gradu, dok se u drugoj fazi privremeno izmešta stajalište "Marka Oreškovića", u smeru ka gradu, u Ulici Dimitrija Tucovića, neposredno po prelasku raskrsnice sa Đurićevom, u smeru ka gradu.

Radove će se izvoditi u dve faze – faza 1, u smeru ka Zvezdari, od 00.30 časova 20. maja do 00.30 časova 21. maja i faza 2, u smeru ka gradu, od 00.30 časova 21. maja do 3.30 časova 22. maja.

OVO JE TRASA: Tunelom od Savamale do Palilule

---------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Sve vesti