O seksi scenama sa kolegom pred mužem!

Autor:

Auć.

5
A- A A+

Nikol Kidman glumi u čak dva filma koja bi trebalo da izađu ove godine, i to u oba pored Kolina Farela, a premijere ćemo videtu na filmskom festivalu u Kanu naredne nedelje.

Međutim, ono što je "bitnije" u ovoj priči je to što oba filma sadrže intimne scene između Kolina i Nikol. Tu činjenicu je iskoristio voditelj Grejem Norton koji je u svojoj emisiji ugostio glumicu, pa je neminovno morao da pita za još intrigantnih detalja.

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

To ne bi bilo toliko čudno i neprijatno, da pored Nikol nije sedeo njen muž Kit Urban, koji je onda morao da sluša o tome kako je njegova žena kupala golog Farela sunđerom u filmu "The Beguilded".

"Morala sam da ga okupam sunđerom i to je trajalo čitav dan! Ali, s obzirom na ono što smo Kolin i ja uradili u drugom filmu 'The Killing of a Sacred Deer", to je bilo ništa", istakla je Kidman, ali onda se verovatno setila ko sedi pored nje, pa je u šali dodala:

"Možemo li da nastavimo dalje? Moj muž je u emisiji!"

Eksplicitne scene seksi oskarovke! (VIDEO)

Bez obzira s kojim glumcem je u krevetu na filmu, Kit je taj koji je čeka u pravom krevetu svako veče, pa mu verovatno ovo i nije toliko teško palo...

Pogledajte trejler za jedan od filmova:

Izvor: YouTube

Sve vesti