Komisija za žalbe FSS: Učinili smo poslednji put

Autor:

"Prošle godine Zvezdi, ove Partizanu i nema više", kaže Marjan Rnić predsednik Komisije za Žalbe FSS.

42
A- A A+


Humska je "otključana", kapije otvorene, ulaz besplatan!

Ostaje još samo da navijači Partizana i Mladosti iz Lučana u nedelju, od 18.30, za kada je predviđen početak utakmica poslednjeg kola Superlige Srbije, ispune stadion u Humskoj ulici. Pobeda i remi "parnom valjku" donose trijumf nad Crvenom zvezdom u šampionskoj trci...


Partizan protiv Mladosti sa Grobarima!


U petak se čekao odgovor na žalbu FK Partizan i u poslepodnevnim satima stiglo je zvanično saopštenje: "Partizanu će novčana kazna biti povećana, ali će publika moći da prisustvuje utakmici." Crno-beli dostavili su medijima odluku koju su dobili i koju je potpisao Marjan Rnić, predsednik Komisije za žalbe.

Prvi čovek komisije, u izjavi medijima, rekao je da je FSS slično postupio i prošle sezone u slučaju Crvene zvezde, ali i da je ovo poslednji put da se klubovima čini i da više neće imati obzira..

Savez je ZA "otključavanje" stadiona Zvezde


"Prilikom razmatranja žalbe FK Partizan i donošenja ove odluke imali smo u vidu i da je isti princip bio primenjen i prošle godine, kada se Crvenoj zvezdi smanjila kazna sa dve na jednu utakmicu suspenzije pred poslednje kolo u prvenstvu. Nadamo se da se slični prestupi FK Partizan neće ubuduće događati, zato što Komisija za žalbe sigurno neće imati obzira kao što je to učinjeno ovog puta"
, rekao je predsednik Komisije za žalbe FS Srbije Marjan Rnić.

Izvor: YouTube

Sve vesti