Niš: Pronađeno beživotno telo nestalog čoveka

Autor:

Pronađeno je telo Srđana Dunjića (47), čiji je nestanak prijavljen 11. maja. On se obesio u Nišu u magacinu firme u kojoj je radio.

18
A- A A+

"Po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva u Nišu izvršen je uviđaj i telo je prebačeno u Institut za sudsku medicinu gde će biti izvršena obdukcija", kaže portparol niške policije Nataša Zorić, a prenose "Večernje novosti".

Srđan Dunjić se, prema nezvaničnim saznanjima, obesio u isturenom magacinu firme "Global inženjering" u kojoj je radio kao magacioner.

Njega su danas u 13.30 pronašle kolege koje su o tome obavestile policiju.

Dunjić je nestao na autoputu Niš - Beograd, u četvrtak 11. maja oko 10 sati.

"Kobnog jutra, u četvrtak, 11. maja, Srđan je odveo ćerku Kalinu u vrtić, a potom otišao na posao", rekla je njegova supruga Radmila Dunjić, i dodala da je nestao posle saobraćajne nesreće na auto-putu.

Policija, Žandarmerija, Srđanovi i Radmilini rođaci i prijatelji, tragali su danima za Srđanom. Jedan meštanin Trupala, tvrdi da je čuo i video udes.

Misteriozni nestanak Nišlije

Po njegovom iskazu, kamion je presekao put Srđanovom službenom automobilu "fijat doblo" i on je zato sleteo sa puta.

Čobanin je rekao da je video Srđana kada je izašao iz automobila i gledao oštećenja na vozilu. Međutim, vrlo brzo Srđan je nestao sa lica mesta i od tada ga niko nije video.

Po svemu sudeći, nakon udesa, Srđan je otišao do magacina svoje firme i izvrio samoubistvo. Ipak, kompletna istina o ovoj tragediji moći će da se sazna nakon obdukcije tela Srđana Dunjića.

Srđana Dunjića je tokom studiranja na Građevinskom fakultetu u Nišu zadesila porodična tragedija od koje se nikada nije potpuno oporavio. Brat mu je poginuo, a ubrzo, od tuge za sinom, umrli su mu otac i majka. Bio je mobilisan 1999. godine i bio je na prvoj liniji fronta tokom rata na Kosovu i Metohiji, pišu "Večernje novosti".

-------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Tagovi:
Sve vesti