Britanci u transu: Udala se Pipa! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Devojka u koju su svi gledali na kraljevskom venčanju izgovorila sudbonosno "da"!

29
A- A A+

Pipa Midlton, mlađa sestra vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton, venčala se na ceremoniji koju britanska štampa naziva "događajem godine".

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Pipa (33) i Džejms Metjuz (41) izgovorili su sudbonosno "da" u crkvi u Berkširu pred 150 zvanica.

Izvor: YouTube

Mladoženja je milione zaradio kao osnivač grupe "Eden rock capital management", ranije se bavio motosportom, a u slobodno vreme voli da se bavi sportom, i baš kao i Pipa, trči maratone širom sveta.

Ko je obukao mladu?

Uhapšen haker koji je pretio slikama gole Pipe!

Par je kratko bio u vezi 2012. godine, ali je od 2015. ponovo zajedno, "ovoga puta ozbiljno", a Pipu je prosidba prošlog leta iznenadila.

"Devojka u koju su sve oči bile uprte tokom prinčevskog venčanja 2011. sada je imala priliku da napravi sopstveni spektakl", piše britanski "Telegraf".

Ostrvski mediji venčanje su pratili uživo i "kukali" nad činjenicom da je ova subota u Britaniji promenljivo oblačan dan, pa bi kiša mogla da pokvari ceremoniju u crkvi iz 12. veka i prijem za zvanice na obližnjem imanju porodice Midlton.

BLAM: Kad princa ponese pesma! (VIDEO)

Pipa je osvojila javnost pojavljivanjem na svadbi princa Vilijama i svoje sestre Kejt Midlton, naročito kada je pokazala konture guze kroz haljinu dok je nosila sestrin veo.

Izvor: YouTube

Među zvanicama, međutim, neće biti mnoštvo poznatih lepotica, uključujući devojku princa Harija, glumicu Megan Markl, ali i manekenku Vog Vilijams. Pipa je insistirala na tome da lepotice koje nisu članovi porodice nisu dobrodošle na venčanju. Gostima je rekla da žene sa kojima nisu u braku nisu pozvane.

Tako sa spiska "otpadaju" Marklova, koja je sa Harijem "samo" u vezi, ali i lepa Vog, čiji je dečko Spenser mladoženjin rođeni brat.

Sve vesti