Vajda i dalje uz Đokovića

Autor:

Novak je i dalje u kontaktu sa svojim dugogodišnjim trenerom.

3
A- A A+

Iako su se zvanično razišli, privatno su još u kontaktu.

Novak Đoković nedavno je uzdrmao sportski svet odlukom da raspusti ceo stručni štab, ali taj rastanak nije značio i njegov definitivni razlaz sa ljudima koji su godinama bili uz njega.

U razgovoru sa novinarima u Italiji, Nole je otkrio da je i dalje u konstantnom kontaktu sa bivšim saradnicima.

"I dalje smo prijatelji. Izgradili smo prethodnih godina privatni odnos, na koji neće uticati naša poslovna saradnja ili profesionalni status. Naravno da smo veoma bliski, razgovaramo, dopisujemo se i oni prate mečeve", rekao je Đoković.Novak i Vajda rastali su se petog maja, uz obostrane poruke zahvalnosti.

"Podelili smo i zajedno prošli kroz toliko divnih momenata... I profesionalnih i privatnih. Veoma smo bliski, skoro kao familija i to ne može biti raskinuto samo zato što više ne radimo zajedno", dodao je Đoković.

Nole je ponovio da je odluka o rastanku bila obostrana.

"Zajedno smo to odlučili i to je takođe bila i njihova odluka. Posebno Gebhard (Fil Grič), koji je moj fitnes trener i Marjan. Toliko godina je bio u svemu tome, najpre kao igrač, a onda odmah i kao trener... Iscrpljujuće je sve to. Veoma umara".

Bez Vajde i bivših saradnika, Novak će u subotu od 13.30 časova nastaviti četvrtfinalni meč Rima protiv Huan Martina Del Potra. 

Sve vesti