Žena, boginja! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Na današnji dan, 28. maja, najpoznatija pevačica iz Australije slavi svoj 49. rođendan!

6
A- A A+

Kajli En Minog rođena je u Melburnu, a pored pevanja, bavila se i glumom.  U Velikoj Britaniji je sa svojih 29 top 10 singlova najuspešnija pevačica posle Madone, a u svetu je prodala do sada 40 miliona singlova i 25 miliona albuma.

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Kajli i njena sestra su već kao deca nastupale u australijskim televizijskim serijama. Prvu ulogu je ostvarila sa 11 godina u TV seriji "The Sullivans", a kasnije u serijama "The Skyways" i "The Henderson Kids". Slavu je stekla glumeći devojku iz susedstva u sapunici "Neighbours". U paru s Džejsonom Donovanom, svojim dečkom u seriji i stvarnom životu, serija je postala jako popularna u Australiji i Velikoj Britaniji. Minog je u to doba osvojila ukupno šest nagrada Logi (australijska televizijska nagrada), od toga i Zlatni Logi 1988. godine za najdražu osobu na australijskoj televiziji.

U tajnoj vezi sa britanskim princem?

Kada je 1987. godine s ekipom iz serije nastupala na dobrotvornoj priredbi u Melburnu, otpevala je hit iz šezdesetih "The Loco-Motion" i toliko se svidela okupljenima da je potpisala ugovor s izdavačkom kućom Mašrum Rekords i izdala hit singl koji je postao i najprodavaniji singl decenije.

Izvor: YouTube

Zahvaljujući velikom uspehu u Australiji, tada devetnaestogodišnja Kajli odlazi u Englesku i kao priv hit izbacuje "I Should Be So Lucky" i još jednom obrađena "The Loco-Motion". Takođe i njen prvi album "Kylie", postao je vrlo uspešan i zabeležio svetsku prodaju u više od sedam miliona primeraka, a u Engleskoj je bio najprodavaniji album 1988. godine.

Kako je napredovala u muzičkoj karijeri iste godine napušta TV seriju "Neighbours", a sa svojim nekadašnjim kolegom Džejsonom Donovanom snima duet "Especially For You", koji takođe postaje svetski hit. Ubrzo izlazi i drugi album "Enjoy Yourself" (1989.) s hitom "Hand On Your Heart", međutim ostale pesme nisu bile tako uspešne.

Tada je dobila i prvu ulogu u filmu "The Delinquents", koji je imao komercijalni uspeh i bio propraćen njenom obradom pesme "Tears on My Pillow".

Izvor: YouTube

S izlaskom njenog trećeg albuma "Rhythm Of Love" (1990) menja imidž i od devojčice postaje sofisticirana žena. Počinje isticati erotsku stranu i sve česće iznenađuje javnost svojim sve otvorenijim nastupima. Ne preuzima u svoje ruke samo brigu o izgledu već i pisanje dela pesama. Nakon prekida sa Džejsonom Donovanom započinje vezu s pevačem australijske rok grupe INXS Majklom Hačinsom, koji je sam voleo govoriti da mu je omiljeni hobi "kvarenje Kajli".

Kajli Minog seks-bomba u 45. godini!

Singlovi s albuma su se prilično dobro prodavali i postali popularni u noćnim klubovima i među starijom publikom, na koju je pevačica i računala.

Izvor: YouTube

Kajli uživa status gej ikone, koji i ona sama podstiče izjavama kao: "Neko mi je nekada rekao: 'Gej ikone, ima puno tragedije u njihovim životima. Ali kod tebe toga stvarno nema.' Odgovorila sam: 'Imala sam puno tragičnih frizura i odeće. Mislim da to nadoknađuje.'"

Primetićete da u Kajlinim spotovima pevačica je neretko okružena golišavim muškarcima, dok ona pleni svojim seksepilom i pozitivnom energijom gde god da se pojavi!

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti