• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dečko je potpuno s*****!"

Izvor mondo.rs

Autorka romana "Pedeset nijansi siva", "Pedeset nijansi mračnije", "Pedeset nijansi oslobođeni" i "Grej" piše novu knjigu. Znate gde ovo ide...

Autorka bestselera po kojima su snimljeni filmovi s Džejmijem Dornanom i Dakotom Džonson E.L. Džejms, otkrila je da vredno radi na novoj knjizi.

U pitanju je stara knjiga, ali iz ugla Kristijana Greja - ko nije čitao romane, ne zna da je poslednja autorkina knjiga "Grej", zapravo prvi deo trilogije "Pedeset nijansi sive", ali ispričan iz ugla uspešnog biznismena sadiste.

Sada E.L. Džejms nastavlja tamo gde je stala i iz Kristijanovog ugla priča nastavak priče "Pedeset nijansi mračnije", prema kojoj je nedavno snimljen film koji smo imali prilike da premijerno gledamo ovog februara.

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

"Već pišem nastavak i u njemu Kristijan je jedan potpuno sj*ban dečko. Zaljubljen je u nju, ali to ne zna", rekla je Džejmsova novinarima. "Našla sam tok i lepo mi je trenutno u njegovoj glavi", dodala je spisateljica.

Ne znamo kada će se knjiga naći u prodaji, ali sad znamo da ćemo čitati i treću "Kristijanovu" knjigu - finale. Koje smo takođe čitali...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE