• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CR7!

Još jednom je Kristijano Ronaldo potvrdio (često osporavani) kvalitet, i pružio sjajnu partiju sa dva postignuta gola u pobedi Real Madrida nad Juventusom u finalu Lige šampiona.

SVE GALERIJE

Komentari 60

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

don

Bog i batina za patuljka Lessija!

Zorann

Mihajlo, nisi me razumeo. Napisao sam da je Zuba ( Ronaldo de Lima), bio bolji igrac od Kristijana. Serbon, zasto nema potrebe da se porede igraci? Svako ovde napise svoj utisak i tome i sluze komentari. Tebi i mnogim ovde je Ronaldo trenutno najbolji, meni nije i to uopste nije vazno. Vazno je da ljudi uzivaju u fudbalu gleasjuci sve te klubove i igrace i da komuniciraju normalno. Ako kazes ovde da Ronaldo nije najbolji navuces bes klinaca, verujem. I to je u redu. Odrastanje je dug proces. Pozdrav

Mihajlo

@Zorann Razumeo sam ja tebe,nego kazem tom Serbonu,prica da Kristijano ima neku tehniku,pa taj Kristijano da nema Modrica,Iska,Krosa,ranije Gigsa,Skolsa,Bekama,ne bi dao ni trecinu tih golova.U Mancesteru je on bio igracina,nije igrao samo za sebe,ali od kad je dosao u Real on je samo gol masina i nista vise,najsebicniji igrac koga sam u zivotu video a to nije fudbal.Ne samo da je Zuba bolji od njega nego jos 20,30 igraca pa onda mozda tek Kristijano.