mondo.rs

Torcida o Modriću: Go*no maleno, mora u zatvor!

Autor:

"Sramota hrvatske države nisu momci koji vređaju političare i napadaju mafiju, već je sramota pravne države što Luka Modrić šeta slobodan i bez optužnice", stoji u saopštenju splitske Torcide.

6
A- A A+
1 - 2008/09: Luka Modrić (Totenhem, 21 milion evra) Foto: MN Press 1 - 2008/09: Luka Modrić (Totenhem, 21 milion evra)Splitska Torcida je prvo vređala Janicu Kostelić, a sada i Luku Modrića.

Navijači Hajduka besni su na kapitena reprezentacije Hrvatske nakon što je ovaj promenio iskaz u svedočenju na suđenju protiv Zdravka Mamića i na većinu pitanja koja se tiču malverzacija u transferima odgovorio "da se ne seća".

Oni su zbog toga Luki Modriću skandirali da je "go*no maleno", a oglasili su se i preko Facebook stranice i poručili da mu je mesto u zatvoru.

"Za verbalni delikt zatvor; za davanje lažnog iskaza i učestvovanje u pljački, traka kapitena fudbalske reprezentacije; dok je sistem vrednosti ovako postavljen, borba ne prestaje. Sramota hrvatske države nisu momci koji vređaju političare i napadaju mafiju, već je sramota pravne države što Luka Modrić šeta slobodan i bez optužnice. Dokažite nam da ulica nije jedino rešenje!", stoji u saopštenju navijača splitskog kluba koji nije bio prvak od 2005. godine.

Pročitajte i kako je Zdravko Mamić napravio haos na suđenju.

Povezano

Sve vesti