Milan Popović: Netačno je šta se piše!

Autor:

Biznismen koji se na sudu "goni" sa Severinom zbog starateljstva nad zajedničkim sinom progovorio je o presudi koja je izazvala reakcije javnosti

16
A- A A+

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da će Milan Popović sa sinom Aleksandrom da provede 200 dana u godini, a da majka - pevačica Severina, može da ga nazove samo jednom dnevno, u javnosti se digla prašina.

Pokrenuta je i akcija kojom majke širom Hrvatske podržavaju Severinu.

"Moram priznati da mi nije jasno zašto te žene ne podržavaju praksu da dete provodi jednako vremena s ocem kao i s majkom. One ne žele da dete bude s ocem?", istakao je Milan Popović koji je u intervjuu za "Index.hr" progovorio o drami koja se događa na sudu.

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

"Kao prvo, netačno je da će dete 200 dana da provodi sa mnom. Vreme s detetom se deli na pola, s tim da majka može da nazove i poseti dete kada god poželi. Juče ga je zvala tri puta. Digla se neviđena, smišljena medijska hajka na mene zbog činjenice da želim ravnopravno roditeljstvo i zato što želim da provodim vreme sa svojim sinom."

Popovića ljute medijski naslovi o "suzama u regionu jer je Aleksandar s ocem" i pita se zašto je dete oštećeno ako provodi kvalitetno vreme sa svojim ocem.

Severina nije izgubila starateljstvo, ali…

"Takođe je netačno je da ću odvesti Aleksandra u Srbiju u danima kada je sa mnom. Morate da znate da sam ja dobio boravišnu dozvolu u Hrvatskoj i da većinu vremena s Aleksandrom provodim u Zagrebu. Vodim ga sam u vrtić i na fudbal, mi živimo u Zagrebu kad smo zajedno", kaže Popović i dodaje da gradi veliku kuću u Zagrebu u kojoj će se smestiti čitava njegova porodica, uključujući Aleksandra, njegovu devoku Bojanu i novorođenog Milana.

Popović naglašava da želi da njegov sin Aleksandar ide u školu u Zagreb i da zaista nema nameru da traumira dete seljakanjem iz Zagreba u Beograd.

Nakon ovih njegovih tvrdnji oglasio se Severinin menadžer Tomislav Petrović i sve negirao:

"Nije istina da je Severina juče Aleksandra zvala tri puta. Isto tako nije istina da se Popović bori za ravnopravno starateljstvo. Popović je u Srbiji podigao optužnicu u kojoj je tražio da se Severini u celosti oduzme starateljstvo. Tu tužbu je pravomoćno izgubio, pa je pre mesec dana tražio reviziju te tužbe. Dakle, namera mu je Severini oduzeti dete, a sve ostalo su 'umivene' priče za javnost", tvrdi Petrović u saopštenju.

Sve vesti