Milojević posle remija: Biće sve u redu

Autor:

Trener Crvene zvezde izneo utiske posle svoje prve utakmice u klubu. "Malo me zabrinjava što su igrači drugačiji na utakmici nego na treningu", rekao je između ostalog.

14
A- A A+
Vladan Milojević Crvena zvezda Foto: MN Press

Prva od dve pripremne utakmice ovog leta za fudbalere Crvene zvezde je prošla. Rezultat protiv "reprezentacije Užica" (1:1) ne uliva nadu, ali novi trener crveno-belih, Vladan Milojević, nije zabrinut.

"U ovom trenutku mi je najvažnije da upoznam malo igrače, njihov karakter, njihov način igre. Mogu da budem iskren i da kažem da sam ono što sam očekivao i video", izjavio je mladi strateg za klupski sajt.

Imao je, ipak, i šta da zameri igračima, koje već za 12 dana (29. juna) čeka utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Rekao sam i na početku da nemamo baš puno vremena, a ono što me malo zabrinjava je to da su malo drugačiji na treningu nego na utakmici i moram da shvatim zašto se to događa".

Milojević je, međutim, optimista.

"Bilo je dosta i dobrih stvari, onih koje smo hteli. Nakon izlaska iz jednog sedmodnevnog trenažnog procesa koji je dobro odrađen, došli smo da odigramo utakmicu da vidim karakter. Falilo je svežine koju i ne želim da imaju u ovom trenutku. Mislim da sada imam malo potpuniju sliku po pitanju pojedinačnog kvaliteta i nekih stvari koje smo pokušavali da radimo na treningu. Sa igračima koji su došli, mislim da će sve to biti u redu", nada se novi trener Crvene zvezde.

Na Zlatiboru je ove subote igrao samo jedan od četvorice novajlija - Filip Stojković, koji je odigrao ceo meč. Marko Gobeljić već nekoliko dana ne trenira punim intenzitetom zbog upale lože, pa stručni štab nije želeo da rizikuje ozbiljniju povredu uvođenjem u igru, dok je Brazilac Rikardinjo tek u petak stigao na Zlatibor, a Vujadin Savić u toku utakmice.

Sve vesti