Čović pričao sa igračima, ne i sa Radonjićem

Autor:

Predsednik KK Crvene zvezde mts Nebojša Čović obavio je razgovore sa većinom igrača i delom stručnog štaba oko aktivnosti za narednu sezonu. Uskoro dodatni razgovori sa Radonjićem.

Čović pričao sa igračima, ne i sa Radonjićem Foto: MN Press

Nakon osvajanja "triplete" - slede pripreme za narednu sezonu.

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović razgovarao je sa većinom igrača i članovima stručnog štaba o aktuelnoj situaciji i aktivnostima koje planira ovaj klub.


RADONJIĆ: OVAKO ZVEZDA NE MOŽE NAPRED!


Kako se navodi na sajtu kluba, Čović i njegovi saradnici su razgovarali sa svim igračima, osim sa Amerikanacima Voltersom i Tompsonom kojima je istekao ugovor i koji su otputovali u SAD, kao ni sa Čarlsom Dženkinsom koji ima ugovor sa Crvenom zvezdom i za sezonu 2017-2018. 

Takođe, razgovarano je i sa delom stručnog štaba, osim sa trenerom Dejanom Radonjićem, kome ugovor ističe 30. juna. Međutim, navodi se, Radonjiću je krajem maja izneta ponuda za novi dvogodišnji ugovor, a povodom toga biće obavljeni i dodatni razgovori.

BJELICA OSTAJE

Jedan od najiskusnijih u redovima šampiona Milko Bjelica biće predstavnik kluba na redovnom godišnjem sastanku Evrolige u Barseloni, koji je za igrače planiran 20. juna. Bjelica je tokom razgovora istakao "izvanredne uslove za rad koje je imao u klubu ove sezone", a on će oi u narednoj sezoni nastupati za Crvenu zvezdu mts.

Jedna od tema razgovora bila je finansijska situacija kluba, a kako se navodi, "svi igrači i stručni štab prema kojima postoje određene finansijske obaveze, izrazili su želju da i dalje budu deo porodice KK Crvena zvezda, ali i iskazali veliko poverenje u klub koji se i prethodnih godina suočavao sa sličnim izazovima, ali je uspevao da izmiri obaveze prema svojim igračima i trenerima, i to pre početka nove sezone".

Zvezda je navela da se, u želji da dostojno proslavi jedan od najvećih uspeha u istoriji, neće baviti glasinama i spekulacijama o odlascima igrača i članova stručnog štaba koji se pojavljuju u javnosti.

Sve vesti