Novinari džabe čekali "igrača meča" Ronalda

Autor:

I Portugalac je znao koje je to jedino pitanje koje zaista zanima predstavnike "sedme sile", pa ih je izbegao.

Nije postigao gol, ali je bio najbolji pojedinac susreta.

Kristijano Ronaldo proglašen je za "igrača utakmice" u susretu Portugala i Meksika (2:2) u kome je zabeležio asistenciju za prvi gol Rikarda Kvarežme, i uz to imao nekoliko pokušaja koji nisu završili iza leđa odličnog Giljerma Očoe.

Zbog ovog individualnog priznanja, tako pravila nalažu, trebalo je da se pojavi pred novinarima i u "miks zoni" da odgovori na nekoliko pitanja, međutim - nije.

Predstavnici "sedme sile" uzalud su čekali najboljeg fudbalera sveta koji je svoj izostanak opravdao primanjem terapije zbog manje povrede nakon susreta, a mnogu su pretpostavili da je to pre svega zbog toga što bi mu sasvim sigurno bilo postavljeno i pitanje koje sve zanima.

"Da li napuštaš Real Madrid?"


Ronaldo je prethodnih dana dospeo u žižu javnosti nakon što su mediji objavili da je nezadovoljan u Real Madridu, i uopšte u Španiji zbog kontroverzi oko poreza, pa će navodno napustiti "Santjago Bernabeuu" posle osam godina kada je stigao iz Mančester junajteda.

Upravo je njegov bivši klub, uz Pari sen Žermen, jedan od najzainteresovanijih za njega.

Navodno je Ronalda pozvao i njegov trener Zinedin Zidan i poručio mu da ipak ostane u Real Madridu, ali će Portugalac konačnu odluku sasvim sigurno doneti nakon Kupa konfederacija.

Sve vesti