Sting opet u Areni!

Autor:

Kombank Arena najavila veliki novi koncert!

5
A- A A+

U Beogradu će ponovo nastupiti legendarni frontmen grupe The Police, Gordon Samner Sting!

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Iz Kombank arene saopšteno je da će se koncert održati 17. septembra.

Nakon rasprodatih koncerata u Severnoj Americi, Evropi, Južnoj Americi i Meksiku, Sting u okviru svoje najnovije turneje 57th & 9th World Tour dolazi u Srbiju. Svetski poznat muzičar održaće koncert u Beogradu, 17. septembra u Kombank Areni. Na najnovijoj turneji, Stingu se pridružuje tročlani bend koji čine njegovi dugogodišnji saradnici gitarista, Dominik Mller, Džoš Friz (bubnjevi) i Rufus Miler (gitara) i specijalni gost Džo Samner kao i harmonikaš Persi Kardona iz sastava "The Last Bandoleros".

Gitarski vođena turneja 57th & 9th započela je u Severnoj Americi u februaru ove godine i do sada je obišla više od 50 gradova Evrope, Centralne i Južne Amerike i Azije. Turneju prate izuzetni komentari fanova i kritičara. "U samoj srži nalazi se moćan talenat za pisanje pesama, tečne melodije, smeli ritmovi i smisleni tekstovi isporučeni od vrhunskog muzičara. Ovaj koncert zaslužuje počasnu titulu."

Stingov dvanaesti solo studijski album pod nazivom "57th & 9th", je njegov prvi rock/pop projekat nakon više od decenije i objavljen je u novembru za A&M/Interscope Records. Kolekcija od deset pesama prikazuje širok spektar Stingovih stilova od promuklog, gitarskog prvog singla "I Can’t Stop Thinking About You" preko brutalnog "Petrol Head" do himnične "50,000".

Izvor: YouTube

Sting je prvi put nastupio u Areni pre šest godina sa simfonijskim orkestrom a 17. septembra naša publika će imate priliku da ga čuje u njegovom primarnom rock/pop zvuku u okviru turneje koju su mnogi već označili krunom Stingovih koncertnih nastupa.

Ulaznice za koncert u Beogradu biće u prodaji od srede, 21. juna od 10h. Članovi zvaničnog Sting.com fan kluba, ulaznice mogu naručiti dan ranije, u utorak, 20. juna preko Stingovog sajta.

Ulaznice u regularnoj prodaji biće po cenama od 2.990 dinara i naviše na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet Centra Beograda, Doma Omladine i Ušće Shopping centra i online.

Kompozitor, pevač, glumac, autor i aktivista Sting, rođen je u Njukaslu da bi se 1977. preselio u London gde je osnovao The Police sa Stjuartom  Koplandom i Endijem Samersom. Bend je objavio pet studijskih albuma, osvojio šest Gremija i dve Brits nagrade i ušao 2003. godine u rock’n’roll "Kuću slavnih".

Kao jedan od najraznovsrnijih solo umetnika, Sting je osvojio još deset Gremija, dve Brit nagrade, Zlatni Globus, Emi, četiri puta je nominovan za Oskara... Tokom svoje dugotrajne karijere, prodao je više od 100 miliona albuma. Sting podržava humanitarne organizacije kao što su Rainforest Fund, Amnesty International i Live Aid.

Sve vesti