Ako ode Boaći - Pešić ili Nsame!

Autor:

U Crvenoj zvezdi pregovaraju sa Pavlovićem, ali i razmišljaju šta im je činiti ako razgovori ne budu završeni pozitivno.

9
A- A A+
ričmond boaći boakye crvena zvezda Foto: MN Press

U Crvenoj zvezdi nadaju se da će Ričmond Boaći predvoditi navalu u sezoni 2017/18, ali razmišljaju i o tome - šta ako 24-godišnji napadač iz Gane ode?

U tom slučaju, prema pisanju "Sportskog žurnala", prva opcija je Aleksandar Pešić, a druga Žan-Pjer Nsame.

Pešić, koji je ovog proleća bio pominjan i kao potencijalno pojačanje Partizana, nije dobio šansu kakvu je očekivao u Atalanti i razmišlja o tome da li je za njega, trenutno, bolje da se vrati u Tuluz, s kojim ima ugovor do 2019. godine ili da potraži novi klub.

Taj novi klub mogao bi da bude Crvena zvezda, koji bi Pešiću mogao da ponudi sličnu "rehabilitaciju" kakvu je Uroš Đurđević pronašao prošle sezone u Partizanu posle nekoliko slabih godina u inostranstvu.

Pretpostavka je da bi crveno-beli, za početak bar, Pešića doveli kao pozajmljenog igrača.

Dok se čeka epilog razgovora između generalnog direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića i Boaćijevog mendažera Ivice Pavlovića, još jedno ime dovedeno je u vezu sa srpskim klubom, a to je – Nsame.

Ovaj napadač iz Kameruna postigao je 23 gola prošle sezone u dresu švajcarskog drugoligaša, Serveta, međutim njegovo ime biće brzo zaboravljeno ukoliko Terzić dobije garancije da će Boaći i naredne sezone igrati u crveno-belom dresu.

Crvena zvezda će danas, posle 13 časova, saznati ime protivnika u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ostanite uz MONDO, pratićemo žreb UŽIVO.

Sve vesti