Venčali se košarkaš i misica! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Ona je predstavljala Srbiju na izboru za Mis Univerzuma, a on igrao za Železnik i OKK Beograd i trenutno traži klub.

17
A- A A+

Misica Anja Šaranović i košarkaš Dragan Zeković venčali su se na Novom Beogradu, prenosi "Gloria".

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Višegodišnja emotivna veza krunisana je brakom u Crkvi svetog Dimitrija na Novom Beogradu, a nakon ceremonije svatovi su nastavili slavlje.

"Venčanje je bilo elegantno i dostojanstveno, uz zvuke božanstvenog hora i poučne poruke sveštenika. Među zvanicama su bili i brojni predstavnici javnog života Srbije. Pošto smo sada oboje Zekovići, odlučili smo da torta bude ukrašena zečevima. Za žene je venčanje uvek emotivan trenutak, jer se u našoj kulturi doživljava kao odlazak iz kuće. Bilo je veselih situacija, a moji roditelji održali su sentimentalan govor, na koji nijedna ćerka ne bi ostala ravnodušna," rekla je Anja za taj časopis.

Par je, usled tehničkih problema, sam pevao pesmu za prvi ples!

"Orkestar je počeo da svira pesmu 'Samo je nebo iznad nas', izašli smo na binu a onda je muzika stala zbog tehničke greške. Snašli smo se, uzeli smo mikrofone i sami otpevali pesmu. Nismo profesionalni pevači, izvođenje nije bilo ni blizu originala, ali su nas gosti podržali ovacijama," rekla je ona.

Par trenutno živi u Beogradu, a gde će nastaviti zajednički život zavisi od Draganove karijere. Košarkaš, koji je promenio više klubova u Srbiji, Austriji, Rumuniji i Makedoniji, trenutno čeka da vidi gde će igrati naredne sezone.

Sve vesti