RADOVI: Ako ćete u Klinički... ne preko Pasterove

Ulaz u Klinički centar Srbije iz Pasterove ulice u Beogradu je zatvoren za saobraćaj zbog radova na rekonstrukciji Bulevara oslobođenja, saopštila je ta medicinska ustanova.

0
A- A A+
Klinički centar, Beograd, zgrada, klinički Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Alternativni ulazi u Klinički centar Srbije su iz Višegradske i Deligradske ulice.

Ulaz iz Pasterove ulice i dalje će funkcionisati za vozila Hitne pomoći, vozila Ministarstva unutrašnjih poslova i vatrogasna vozila, navodi se u saopštenju.

Izvor: Tanjug

Punom parom: Kreću radovi i u Bulevaru oslobođenja

Kako je pre nekoliko dana najavila vd gradskog sekretara za investicije, Luka Petrović, za vreme tih radova ulice koje se ukrštaju s Bulevarom oslobođenja (Katićeva, Birčaninova, Tiršova, Pasterova, Nebojšina, Krušedolska, Ohridska i Kneginje Zorke) postaće "slepe ulice", odnosno biće onemogućeno skretanje iz Bulevara oslobođenja u bočne ulice, kao i pristup iz bočnih ulica Bulevaru oslobođenja.

Pripremni radovi na tramvajskim bašticama u Bulevaru oslobođenja počeće u subotu, 17. juna, i trajaće do 28. juna.

Apel: KCS nije prečica, pustite Hitnu

Klinički centar Srbije (KCS) apelovao je danas na gradjane da u cilju nesmetanog zbrinjavanja pacijenata i pristupa vozila Hitne pomoći Urgentnom centru, ne koriste prolazak kroz KCS kao alternativni saobraćajni pravac.

Ta zdravstvena ustanova je saopštila da zbog velikih saobraćajnih gužvi, vozila Hitne pomoći sa najtežim pacijentima otežano dolaze do Urgentnog centra kao i da je otežano snabdevanje hranom i medicinskom opremom svih klinika KCS.

------------------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Sve vesti