Spremajte se, Brazilke stižu!

Autor:

Ako se pitate o čemu je reč - bliži se Vrnjački karneval!

1
A- A A+

Od 9. do 16. jula u Vrnjačkoj Banji održaće se 13. međunarodni vrnjački karneval, a organizatori očekuju oko 350.000 posetilaca koji će osam dana uživati u bogatom zabavnom programu.

Vrnjački karneval sada zauzima značajno mesto u kalendaru svetskih karnevalskih dešavanja i uz Guču i EXIT, najveća je turistička manifestacija u Srbiji.

Na karnevalu će biti više od 70 različitih dešavanja, a predviđeni su koncerti Željka Bebeka, Seke Aleksić, Halida Bešlića, grupe Zabranjeno pušenje, Dragoljuba Đuričića i mnogih drugih.

Prvog dana karnevala na glavnoj bini biće održana muzička manifestacija "Jedna pesma, jedna želja" koja će ugostiti mnoga velika imena iz sveta narodne muzike.

Očekuje se i dolazak vatrenih Brazilki iz Rio de Žaneira koje svake godine svojim nastupom naprave pravu karnevalsku atmosferu.

Dečija karnevalska povorka je zakazana za sredu 12.jul , dok je Velika međunarodna povorka na programu u subotu 15. jula. Učesnici će stići iz zemalja sa prostora bivše Jugoslavije, Rumunije, Bugarske i Kipra, navodi se u saopštenju organizatora.

Ako vas interesuju detalji, pogledajte kompletan program ovogodišnjeg karnevala.

------------------------------------------------------------------------------

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Sve vesti