Čuvajte se ovog radnika, "diplomirao" kod Vardija!

Autor:

Da li je na pomolu još jedno novo čudo od igrača?

2
A- A A+


Svi znate neverovatnu priču o Džejmiju Vardiju.

Ovaj napadač je radio u fabrici kablova i povremeno, amaterski, igrao fudbal, da bi se njegov život promenio iz korena. Svojim neverovatnim partijama, "njuhom" za gol, stigao je do Premijer lige, mesta startera u Lesteru, titule u Premijer ligi i poziva u reprezentaciju Engleske.

I to se sve desilo u periodu od nekoliko godina koji su promeni Vardijev život "naglavačke".

Džejmi Vardi je iz toga razloga odlučio da otvori fudbalsku akademiju "V9" koja se bavi otkrivanjem talenata, ne tako mladih, koji ne treniraju profesionalni fudbal i uvodi ih u ove vode.

Jedan od momaka koji je "diplomirao" kod njega, Dani Njuton, dao je 34 gola za Tamvort prošle sezone i sada je potpisao ugovor sa Stivenedžom, timom iz četvrtog ranga engleskog fudbala.

Ovaj dečko iz Liverpula se do sada amaterski bavio fudbalom, a u isto vreme je i radio u jednoj fabrici, pošto je bilo izvesno da ne može da preživi samo od sporta.

Poziv Stivenedža je sigurno oduševio 26-godišnjeg Danija Njutona, ali i "vlasnika" akademije Džejmija Vardija koji kaže da je bio veoma uzbuđen kada je čuo ponudu ovog četvrtoligaša. Vardi je istakao da je Njuton bio jedan od prvih fudbalera koje je "regrutovao" i poručio je da se nada da će imati sličnu životu priču poput njega.

Pa, srećno ti bilo Njutone!

Sve vesti