Severina: Ovo je kao rat u Bosni! (VIDEO)

Autor:

Severina za RTL iznela teške optužbe na račun bivšeg - "hteo je da proda slike našeg deteta čim sam se vratila iz porodilišta".

22
A- A A+

Pevačica Severina Kojić gostovala je u emisiji "RTL Direkt" i prvi put javno progovorila o borbi za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koju već godinama vodi sa bivšim partnerom Milanom Popovićem.

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Ona je, između ostalog, rekla da je godinama ćutala o odnosu sa ocem svog jedinog deteta, ali da je sada odlučila da progovori i to javno, jer ne može više da trpi aktuelnu situaciju.

Šta je sud odlučio

"Ako pričamo o ravnopravnom roditeljstvu, oba roditelja moraju da učestvuju. Do treće godine, Milan nije video dete 18 meseci, čak je i na sudu rekao da je mislio da u prvoj godini života, otac nije potreban detetu. Kada sam rešila da odem iz te veze, rekli su mi da sam psihički zlostavljana, a on je pretio da će mi zagorčati život. Rekao je da će mi oduzeti dete, i da smo u Americi, da bi me 'zgazio'," rekla je ona.

Za dalje komplikacije, krivi sistem za koji kaže da je zakazao. Ali ostaje pri tome da Popović nije imao kontakt sa detetom.

Popović: Netačno!

"Dok nije objavljeno da sam u novoj vezi, Popović nije zvao sina. Ni za ovaj, ni za prošli rođendan… Nije ga zvao ni večeras, a trebalo je. Neću ovim ja ostati bez deteta, već dete bez majke, 200 dana u godini."

"Sudija je tražila da se dogovorimo oko vrtića, ja sam rekla da on pet meseci nije zvao dete… Izbacila me je iz sudnice i donela meru da dete ne ide u vrtić. Tražila je dogovor roditelja koji ne mogu da se dogovore. To mi izgleda kao kad je počeo rat u Bosni, pa su govorili da se ne zna ko puca, a tu se vrlo jasno zna ko puca," rekla je ona.

Severina je otkrila i potresan detalj – zbog stresa je izgubila dete.

"Nije hteo da vrati Aleksandra, nadležni su mi rekli da sama odem po njega. Otišla je majka jer sam ja tada išla na veštačku oplodnju...Vratio je dete tek kada smo uključili policiju. Ja sam tada bebu izgubila zbog stresa, neću da izgubim ovo dete"

Kada se Aleksandar rodio, Popović je navodno "komandovao" lekarima.

"Bilo je problema zbog mojih godina, i doktor je odlučio da se porodim carskim rezom. On je vikao na lekare, po njemu, morala bih prirodno da se porodim. Kad smo izašli iz bolnice, rekao je mom menadžeru da zove magazine i proda slike za 50.000 evra. Ja sam bila zgrožena, objasnila sam mu da mi nismo Bred Pit i Anđelina Džoli."

Izvor: YouTube

Sve vesti