• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOBAR BIZNIS: Iz indijske puške srpsko tane

Izvor Tanjug

Indijska kompanija Anil Ambani Group saopštila je danas da je sklopila desetogodišnje strateško partnerstvo sa srpskim Yugoimport-SDPR, čija se vrednost procenjuje na 2,7 milijardi evra.

Kako piše u saopštenju kompanije Anil Ambani Group, objavljenom na njenom sajtu, partnerstvo se odnosi na proizvodnju municije i "otkrivanje poslovnih mogućnosti".

Arapi zainteresovani za "Stršljen" i "Šumadiju"!

Uvoze polovinu municije

Dodaje se da će Reliance raditi i na razvoju nove generacije municije kako bi izašla u susret potrebama indijskih oružanih snaga u budućnosti. Indija, piše u dokumentu, trenutno uvozi skoro 50 odsto municije, za šta godišnje izdvaja 1,4 milijardi evra.

Kompanija Anil Ambani Group je to saopštila dan nakon što se Anil Ambani, šef Reliance Defence Ammunition (koja posluje u okviru Anil Ambani Grupe), sreo sa ministrom odbrane Zoranom Đordevićem, i sa generalnim direktorom kompanije Yugoimport SDPR, Branislavom Prostranom.

Dve kompanije će zajedno raditi, piše u saopštenju, između ostalog na polju naoružanja, sa projektovanim zahtevom indijskih oružanih snaga u narednih 10 godina, u vrednosti od 2,7 milijardi evra.

Kako je navedeno u saopštenju, s obzirom na veličinu indijskog tržišta, postoji mogućnost izvoza naoružanja, zajedno sa transferom tehnologije originalnih proizvodača vojne opreme i proizvodnju u Indiji.

Yugoimport je, piše dalje, državna kompanija i lider na tržištu naoružanja i vojne opreme, koja je ponudila potpuno tehnološko rešenje u skladu sa zahtevima indijske vlade i kompanije Reliance, koja je predložila grinfild investiciju za izgradnju fabrike za proizvodnju municije.

------------------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

PETAR .

Super, samo pravite i prodajte.

special image