• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spremite se za još jedan "pakleni" dan

Izvor MONDO/Tanjug

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, a po podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti, na jugozapadu i jugu zemlje očekuju se kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni, krajem dana u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura od 14 do 22 stepeni Celzijusovih, najviša od 33 do 37 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će danas biti pretezno sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, severozapadni, krajem dana u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura oko 22, najviša oko 34 stepena.

AUTOCISTERNE NA ULICAMA

Zbog najavljenih izuzetno visokih dnevnih temperatura vazduha u Beogradu, autocisterne s pijaćom vodom će u narednom periodu, počevši od danas, u vremenu od 11:00 do 18:00 sati, biti postavljene na nekoliko najprometnijih lokacija u centru grada.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do kraja juna će biti vrlo toplo, sa maksimalnim temperaturama od 33 do 37 , samo će u ponedeljak temperatura biti u manjem padu, od 28 na severu do 34 stepena na istoku.

U nedelju će biti pretežno sunčano. Po podne na severozapadu, do kraja dana i u ponedeljak i u ostalim krajevima osveženje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

Od utorka do petka pretežno sunčano, samo u brdsko-planinskim predelima retka pojava popodnevnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

U petak po podne na severozapadu, do kraja dana i u subotu i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i padom temperature.

-------------------------------------------------------------------------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Tijana

Jao zamislite,37 stepeni u sred leta...

ftw

@Tijana Pocetak je leta :)

johnny

@Tijana tako je tijana nikada nije bilo u junu ovako hahaha

special image