Novi Pixel telefoni - procurele sveže informacije

Autor:

XDA Developers forum je saznao nove informacije o predstojećim Pixel 2 i Pixel XL 2 telefonima, koji bi trebali izaći u septembru.

XDA Developers zajednica je otkrila da, nakon razgovora sa pouzdanim izvorom, ima informacije o novim Pixel telefonima. Prvi na redu je Walleye, što je zapravo šifrovano ime za Pixel 2 uređaj.

Izvor tvrdi, a prenosi phoneArena, da će ekran Pixel 2 telefona biti 5 inča dijagonale, sa full HD rezolucijom. Pixel 2 bi trebao da izgleda veoma slično originalnom Pixel telefonu, čak sa istim ivicama. Snapdragon 835 čipset je pod haubom ovog telefona,  sa 4 GB RAM memorije i 64 GB unutrašnje memorije za skladištenje. Telefon će imati stereo zvučnike ali mu se uklanja 3.5 mm ulaz za slušalice.

Pored očekivanih, stiže i treći, misteriozni Pixel

Ovaj izvor XDA zajednice kaže da očekujemo i drugi, veći model sa kodnim imenom Taimen, što bi trebao da bude Pixel XL 2. Ovaj uređaj će koristiti OLED ekran od 6 inča, koji proizvodi LG, sa rezolucijom 1440 x 2560. Imaće tanje ivice, a pokretaće ga Snapdragon 835 čipset. 4 GB RAM-a će biti i u ovom telefonu, ali će mu interna memorija biti 128 GB. Pozadina telefona će biti od metala i stakla kao i na prvom telefonu, ali ovaj put staklo neće prekrivati skener otiska prsta. Jedna kamera će biti pozadi , a ovaj model će posedovati 3.5 mm ulaz.

„Ne pravimo novi Google telefon“

Izvor je otkrio još jednu informaciju, i to misterioznu, a to je da pred-proizvodni softver za Taimen model koristi naziv Nexus Imprint za svoj skener otiska prsta, dok na Walleye modelu se taj skener zove Pixel Imprint.  Ne zna se tačno šta to znači, ali saznaćemo u septembru kada se očekuje otkrivanje ovih telefona.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Povezano

Sve vesti