mondo.rs

Koliko košta: "Hajde da vodimo ljubav na plaži"

Autor:

Zalazak Sunca, mirno more, topao pesak... teško je odoleti seksu na plaži, ali ako vam kažemo da u nekim zemljama to može skupo da vas košta, možda ćete se ipak, nekako, uzdržati.

Svaka zemlja ima svoje zakone i treba ih poštovati, naročito ako ste turista jer ne želite da vas vrate kući pre vremena, zar ne?

U većini omiljenih letnjih destinacija za Srbe, ljubav na plaži se smatra remećenjem javnog reda i mira, a kažnjava se novačno: oko 150 evra u Hrvatskoj, do čak 500 evra u Španiji, ali je zato u toj zemlji toples sasvim normalna pojava. 

Na nekim mestima u Španiji ćete primetiti i plaže koje su uredno registrovane kao gej mesta.

U Hrvatskoj se kazne za nudizam na nedozvoljenom mestu kreću od 60 do više od 300 evra, a za šetanje u kupaćem kostimu van plaže, u Splitu bi turisti mogli da plate kaznu od 60 do 133 evra.

Što se Grčke tiče, zakon kaže da je ljubav na plaži nije dozvoljena i da se sankcioniše novčanim kaznama, ali s obzirom na to da je su za Grke turisti svetinja, oni će zažmuriti ako vas slučajno vide.

Ako se ne obuzdate u Turskoj, seks na plaži će vas koštati oko 200 evra, ako vas uhvate, naravno.

Na Crnogorskom primorju zbog toga možete čak i da zaglavite u zatvoru, i to 30 dana!

U Italiji su pravila različita od mesta do mesta. Na ostrvima su tolerantniji nego na kopnu, zato se raspitajte na vreme - ne želite da vam novac predviđen za zabavu, ode na kazne.

Skandinavci su u ljubavnim avanturama na javnom mestu najtolerantniji. U Švedskoj je za prekršaje takve vrste predviđena kazna od samo 50 evra, u Norveškoj samo ljubazna opomena.

Nego, da vas pitamo:


------------------------------------------------------------------------------

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Povezano

Sve vesti