One su zamenjene na rođenju

Autor:

Otkrijte kakav je život dve tinejdžerke i njihovih porodica nakon što saznaju da su slučajno zamenjene na rođenju, samo u Pickboxu na mts TV.

One su zamenjene na rođenju Foto: mts

mts i Pickbox vam predstavljaju još jednu seriju koja vam nudi toliko zapleta da ćete poželeti da je pogledate u jednom danu - "Zamenjene na rođenju", čije epizode svih pet sezona možete da gledate već danas u okviru Pickbox paketa na mts TV.

Serija "Zamenjene na rođenju" je priča o dve devojke, tinejdžerke, koje su otkrile da su slučajno zamenjene kao novorođenčadi u bolnici. Bej Keniš je odrasla u bogatoj porodici, pored brata i oba roditelja, dok je Dafne Vaskez, koja je izgubila sluh u ranom uzrastu zbog meningitisa, odrasla samo sa majkom u jednom siromašnom naselju. Stvari postaju dramatične kada se obe porodice susreću i bore kako da nauče da žive zajedno zbog dobrobiti devojaka.

Izvor: mts/Pickobox/YouTube

Ne propustite ovu zanimljivu seriju, aktivirajte Pickbox paket ukoliko to do sada niste uradili i saznajte kako će se porodice Keniš i Vaskez prilagoditi zajedničkom životu. Uživajte u ovom, ali i drugim Pickbox naslovima na mts TV.

Pickbox paket možete jednostavno da aktivirate putem TV menija (izborom opcija Moj nalog/Paketi i usluge/Pickbox), direktno iz Video kluba, kao i pozivom na broj 0800 100 100 ili lično u nekoj od mts poslovnica.

Za više informacija o Pickbox paketu i naslovima koje možete da gledate u okviru njega posetite mts sajt.

Sve vesti