SRAMNO: "Navijači" Vojvodine udarili Trujića!

Autor:

Posle poraza od Ružomberoka i eliminacije iz Lige Evrope, "navijači" Vojvodine upali u svlačionicu i napali fudbalere novosadskog tima. Trujić tvrdi: "Dobio sam udarac u glavu, hvatali me za vrat! Nisam više igrač Vojvodine!".

74
A- A A+
Nikola Trujić Foto: MN Press

Novosadski "Dnevnik" preneo je danas izjavu fudbalera Vojvodine Nikole Trujića, koji je ustvrdio da je grupa "navijača" Vojvodine posle poraza od Ružemberoka u Slovačkoj i eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope, upala u svlačionicu Novosađana i njega fizički napala!

"Sedeo sam u svlačionici nakon susreta, kada je, ni sam ne znam kako, grupa od oko desetak navijača Vojvodine tamo ušla. Kako im je to pošlo za rukom - ne znam, jer reč je o prostoru u koji niko, osim samih igrača i funkcionera kluba, ne može da uđe. Predvođena Slobodanom Milutinovićem, međutim, ova grupa je, dakle, ušla u našu svlačionicu, a Slobodan me je uhvatio za vrat i počeo da me gura. Optužio me je da sam se raspravljao sa navijačima iako nikom ni reč na terenu nisam rekao. Potom me je drugi od njih, mislim da je reč o Milutinovićevom bratu, udario pesnicom u glavu. Tom prilikom mi je rečeno da navijači više neće da me trpe u timu, da više neću igrati, da se na tome neće završiti i da ću 'videti po povratku u Novi Sad'", ispričao je Trujić.

Nastavio je u dahu, poručujući da više nije fudbaler Vojvodine!

"To što se dogodilo je prava katastrofa! U šoku sam i dalje. Sigurno je to da više nisam fudbaler Vojvodine, pokupio sam stvari i vraćam se u Beograd. Ujedno, podneću tužbu i protiv FK Vojvodina, kao i protiv onih koji su me napali, a razmišljam da preko UEFA tužim i FK Ružomberok zbog ulaska u svlačionicu lica kojima tamo nikako nije bilo mesto“, rekao je uzbuđenim glasom Trujić.

Istakao je da nije hteo da ćuti o ovome:

"Ovo što se desilo treba da izađe u javnost, nikako ne sme da se krije, jer, ne daj Bože, ko zna šta još, pa i mnogo gore od toga, može da se dogodi. Ovakve stvari nisu prihvatljive da se dese ni u svakodnevnom životu, a kamoli na međunarodnoj fudbalskoj utakmici. Uglavnom, ne nameravam više da nosim dres novosadskog kluba, nema nikakvih prepreka da dobijem čiste papire i potražim novu sredinu, a i to ću, bude li zatrebalo, tražiti uz posredovanje UEFA", poručio je Trujić.

Njegovu priču portvdio je trener Vojvodine Nenad Vanić:

"Imao sam sastanak sa predsednikom kluba Dušanom Mijićem i predsednikom Nadzornog odbora Dragoslavom Vukovićem i rekao sam im da klub treba da se izjasni o svemu saopštenjem za javnost. Ovakvi događaji nemaju smisla i rekao sam to i momcima s kojima radim. Posvetiću se ekipi i treninzima, kako bi sve ono što svakodnevno radimo imalo smisla...".

Novosadska "Stara dama" još nije objavila saopštenje o ovom incidentu.

Valjda će neko, nekada, stati huliganima na put.

Sve vesti