Novi Super Mario nema GAME OVER (VIDEO)

Autor:

Prvi put Super Mario igra ne može se izgubiti - dok je god igrate! Pogledajte o čemu se radi!

Nintendo je odlučio da napravi odvažan potez i da iz najnovije Super Mario igre za Nintendo Switch ukloni GAME OVER poruku, bez obzira na to šta se dogodi. Ova informacija se našla u objavi na zvaničnoj Twitter stranici igre, tako da je nema potrebe dodatno proveravati…

GIF prikazuje šta se desi kada Mario naleti na velikog oklopnog ježa, umesto da se pojavi poruka GAME OVER, igraču se oduzima 10 zlatnika. U objavi piše: “Ako zdravlje Marija padne na nulu ili on padne u jamu bez dna, izgubićete 10 zlatnika. Ali..! Bez obzira na to koliko uprskate, ne postoji GAME OVER”.

Ovo znači da će igrači gubiti zlatnike zbog lošeg igranja, a šta je bolja motivacija od oduzimanja virtuelnog novca zbog slabih veština? Još jedna inovacija koja će se naći u Super Mario Odyssey igri jeste šešir koji omogućava glavnom liku da kontroliše neprijatelje i pridobije njihove moći.

Izvor: Nintendo.

Da li će se izostavljanje jedne neizbežne situacije u prethodnim Super Mario igrama pokazati kao dobra odluka, videćemo 27. oktobra, kada igra stigne na police i naše zemlje, poručuje Play! Zine!

Povezano

Sve vesti