Novi dresovi velikana: Čiji je najlepši? (ANKETA)

Autor:

Tema koja svakog leta izazove veliku pažnju. Odaberite koji je evropski velikan osmislio najlepši dizajn.

U pauzi između sezona, dok se naizmenično smenjuju tračevi o transferima i promocije pojačanja, operativci klubova posvećuju veliku pažnju i promociji dresova za novu sezonu.

Dok čekamo da najveći klubovi Evrope okupe ekipe i počnu pripreme za takmičarsku 2017/18, pogledajmo kakvu će opremu nositi od ovog ili sledećeg meseca.

Tradicionalno, najveću pažnju izazivaju dresovi najuspešnijih evropskih klubova - Reala i Barselone, koji su uveliko predstavili nove garniture.

Pogledajte.

#Football #FCBarcelona #ForçaBarça

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona) onZa razliku od vodećeg španskog tandema, Atletiko Madrid svoje dresove još nije predstavio, a ovo su "procurele" fotografije.

Izvor: YouTube

Takođe, uz najveću znatiželju i u Nemačkoj je predstavljena oprema Bajerna i Borusije Dortmund. I jedni i drugi uložili su veliki trud u nove garniture, a šampion Bundeslige našao je inspiraciju u velikim uspesima generacije sa kraja devedesetih godina.

Pogledajte.

Izvor: YouTube

Izvor: YouTube

Izvor: YouTube


Klubovi u Engleskoj takođe su "osvežili" opremu i neki su je predstavili već krajem prošle sezone. Na primer, Liverpul, koji je u novim dresovima odigrao revijalnu utakmicu klupskih legendi u Australiji.

Tako je i Stiven Džerard, dugogodišnji kapiten, a sada trener omladinaca, takođe bio jedan od "manekena" novog izgleda velikana sa Enfilda.


Pogledajte i ostale.

Izvor: YouTube

Izvor: YouTube

The 2017/18 Chelsea @nikefootball home kit complete with 2D from @gorillaz! #CFC #Chelsea #WeAreThePride

A post shared by Chelsea FC! (@chelseafc) on

Izvor: YouTube


Kada je u pitanju Italija, najviše se govorilo o Juventusu, koji je uz novi dizajn dresa promenio i izgled grba, pa će "Stara dama" zaigrati od ovog leta u potpuno drugačijem izdanju.

Uz to, pogledajte i šta će nositi milanski i rimski klubovi, dok Napoli još nije ozvaničio kako će izgledati dres.

@paulodybala @cuadrado #InstaJuve #FinoAllaFine

A post shared by Juventus Football Club (@juventus) on
Posebno zanimljivu promociju dresa napravio je Lacio, pod sloganom "Istorija se ponavlja!", sa jasnom aluzijom na šampionske godine i velike uspehe krajem prošlog i početkom ovog veka.

Izvor: YouTube

U ovim garniturama igraće najbolji francuski klubovi, Monako i PSŽ.

Izvor: YouTube


Glasajte u anketi, čiji dres vam se najviše sviđa?


Povezano

Sve vesti