Na stranu da se ispiše tekst o kolačićima:

Teodosić o Jokiću: Ne osuđujem ga, mnogo

Autor:

"Da li bih ja to uradio ili ne uopšte nije pitanje. Nisam bio u takvoj situaciji i Joku ne osuđujem, mnogo", rekao je Miloš Teodosić u ekskluzivnom intervjuu za "Sportklub".

Teodosić o Jokiću: Ne osuđujem ga, mnogo Foto: MN Press

"Što se tiče Jokića doneo je odluku kakvu je doneo. Joka je izabrao da se spremi što je možda i razumljivo ako se zna da će biti prva zvezda i lider ekipe i neko koga čeka poslednja godina ugovora. Stvarno mogu da ga razumem", rekao je kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Miloš Teodosić u ekskluzivnom intervjuu za "Sportklub".

Ali, i nadovezao se rečima...

"Da li bih ja to uradio ili ne uopšte nije pitanje. Nisam bio u takvoj situaciji i Joku ne osuđujem, mnogo".

Teodosić, koji nije ni pomislio da ne nastupi ovog leta sa reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu iako je i sam bio u nesvakidašnjoj situaciji - postao je NBA ruki sa 30 godina, tako da mu je odmor pred prvu sezonu sa najmanje 82 utakmice od 17. oktobra ove, do 18. aprila naredne godine - dodao je da će za "orlove" naredni Eurobasket biti specifičan.

"Leto je bilo sjajno sa više vremena za odmor. Skraćen Saletov spisak je jedna ozbiljna ekipa i mislim da imamo kvalitet da uzmemo jednu od medalja. Posle mnogo godina odlazimo na prvenstvo kao favoriti uz Španiju i Francusku. Možda bude pritisak, ali navikli smo. Nadam se uspešnoj godini", rekao je Teodosić, koji je od debija za juniorsku reprezentaciju 2003. godine konstantno u "pogonu" tokom leta nastupajući u najdražem dresu.

Najavljujući njegov odlazak u Los Anđeles Kliperse, vodeći američki novinari isticali su da ga u "Stejpls centru" čeka uloga startera.

Teodosić to donekle demantuje…

"Opcija sa Klipersima mi se najviše svidela. Smatram da mi ona najviše odgovara. Tokom boravka u Los Anđelesu nismo pričali da li ću biti u petorci ili ulaziti sa klupe i kako će sve to da izgleda. Ima vremena", rekao je 30-godišnji Valjevac.

Pročitajte, odnosno pogledajte kompletan Teodosićev intervju na portalu "Sportkluba".

Sve vesti