Kako da, jednostavno, platite račune bez provizije

Autor:

Bez provizije i čekanja u redu - plaćajte svoje račune za mts usluge putem aplikacije m plati!

Kako da, jednostavno, platite račune bez provizije Foto: mts

Niste stigli da platite račune na vreme, a dosadilo vam je da čekate u redu kako biste ih platili?

mts vam omogućava da na najjednostavniji način, bez provizije i čekanja, platite svoje račune za fiksni i mobilni telefon, internet, mts TV ili Box paket putem DinaCard, Visa ili MasterCard kartice, kao i da dopunite pripejd kredit - i to sve putem aplikacije  m plati.

Da biste nesmetano mogli da koristite uslugu plaćanja računa putem ove aplikacije potrebno je da se registrujete za mobilna plaćanja u banci koja vam je izdala platnu karticu. Banka će vam tom prilikom dodeliti mPIN (lični sigurnosni broj koji je poznat samo vama), čijom upotrebom možete sigurno i nesmetano da obavljate novčane transakcije.

Aplikaciju m plati možete besplatno da preuzmete sa Google Play Store, zatim je potrebno da se registrujete za korišćenje aplikacije unošenjem svog broja mobilnog telefona u samu aplikaciju, i nakon uspešne registracije ćete moći da plaćate račune za mts usluge koje koristite, kao i da dopunite pripejd kredit.

Posebna pogodnost ove aplikacije je mogućnost da plaćate svoje račune i dopunjujete pripejd kredit i dok ste u inostranstvu, s tim da se prenos podataka plaća po važećim cenama roming operatora zemlje u kojoj se nalazite.

Iskoristite sve pogodnosti koje vam mts nudi i brzo i jednostavno plaćajte svoje račune bez provizije uz mts aplikaciju m plati!

Sve vesti