Boki 13 hteo da usvoji dete, nastala frka!

Autor:

Nekadašnja rijaliti zvezda podnela zahtev za usvajanje deteta. Nakon negativne reakcije makedonske javnosti, zahtev povučen

21
A- A A+

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, imao je želju da postane roditelj, ali je odustao zbog negativnog medijskog pritiska i negativne kampanje u Makedoniji.

Nekadašnja rijaliti zvezda, sada prvi čovek humanitarne organizacije u Makedoniji, pre nekoliko dana je na sednici organizacije "Međunarodni savet" najavio da će usvojiti ne jedno, već troje dece, od kojih je jedno sa smetnjama u razvoju.

Makedonski mediji su ovakvu najavu "dočekali na nož", nakon čega je Jovanovski odustao od usvajanja.

"Predao sam zahtev za usvajanje deteta, ali sam ga kasnije povukao. Prvenstveno zbog moje želje da pomognem ugroženima, ali i zbog pritiska i negativne kampanje. Jednostavno, to je bilo previše za mene, ali sam obećao da ću pomoći ugroženim porodicama", rekao je Jovanovski "Alo-u".

"Sada je sve u fazi potrage za porodicom kojoj je potrebna pomoć. Želim da pomognem odrastanju deteta, platio bih i njegovo školovanje. Svejedno mi je koja je porodica u pitanju, ali misllim da bi to trebalo da bude porodica koja ima dete sa posebnim potrebama, jer je njima pomoć zaista potrebna".

Sve vesti