Na stranu da se ispiše tekst o kolačićima:

Bogdan navijačima Fenera: Zavolećete Gudurića

Autor:

Ljubimac navijača Fenerbahčea uputio poruku pristalicama tog kluba i tražio im samo strpljenje za dojučerašnjeg beka Zvezde.

Bogdan navijačima Fenera: Zavolećete Gudurića Foto: MN Press

"Lično, zaista bih voleo da imam razvojni put kao Bogdan", rekao je Marko Gudurić u intervjuu za MONDO pre godinu i po, tokom svoje debitantske sezone u Crvenoj zvezdi mts.

Oko 19 meseci kasnije, popularni "Gudura" zaista je krenuo stazom kojom je i Bogdan Bogdanović prošao pre tri godine: Beograd - Istanbul.

Zvaničnom potvrdom Fenerbahčea, Gudurić je u petak definitivno postao član šampiona Evrope, transferom kojim će Zvezda zaraditi milion evra i 20 odsto od sledeće prodaje.

Za to vreme, Bogdanovića u Americi predstavljaju kao (takođe zvanično) novog beka Sakramento Kingsa, u kojima će početi da ostvaruje svoj NBA san.

U razgovoru za "Eurohoops", Bogdan je govorio i o Gudurićevom prelasku u Fener.

"Marko Gudurić je veoma talentovan igrač i sjajan momak. Navijači Fenerbahčea, dajte mu određeno vreme i zavolećete ga", rekao je Bogdanović.

Interesantno je da je i Bogdan 2014. prešao iz Partizana u Fener sa 22 godine, koliko trenutno ima i Gudurić, sa kojim će i ovog leta raditi zajedno u reprezentaciji.

U seniorskom timu Zvezde, za koju je 2011. zaigrao kao kadet, Gudurić je proveo dve godine.

Sve vesti